donderdag 16 februari 2017

valentijn-post, keuken zaken en uit eten Bij Hen (week 7 2017 - maandag tm woensdag)

365 dagen post - dag 98
Vandaag gaat het kaartje naar Sasja.
Geloof jij alles wat je denkt? Of check je al je aannames altijd?
Ik probeer dat wel altijd te doen, al ga ik soms nog steeds te snel uit van het goed in de mens en wordt dan teleurgesteld. Maar vaak is het zo dat wat ik denk klopt, en dan is het weer fijn om het even gecheckt te hebben ;-)

Cirkels, cirkels... langzaam aan vult de kater zich. 

Mijn vriendin Jelka is vandaag jarig, had geen plannen en kwam gezellig bij ons eten. Fijn zulke spontane afspraken. Ik had haar al een kaart gestuurd met een waardebon voor een hightea. 
Nu nog een mooie bak met narcisjes gekocht, want dat staat zo gezellig bij haar in huis.

Dinsdag
Valentijn post voor mijn lief is vandaag de 
365 dagen post - dag 99

De computer van dochterlief kon gemaakt worden, mét behoud van bestanden. Ze is erg blij, want nu hoeft ze niet alles over te doen. Bofbips!

En ik ontving ook hele fijne Valentijn post van lieve vriendinnen én mijn lief.

Latijn overhoord, snel gekookt en dochterlief ging naar vioolles. 
Een rustige avond gehad - ook wel eens fijn.

Woensdag
Met manlief samen op pad om een vloer voor de nieuwe keuken uit te zoeken. 
Boven is het hout voor de kastdeurtjes, links is antraciet voor het aanrechtblad en onder is dan de vloer waarin die twee kleuren terug komen. We zijn bij veel verschillende aanbieders geweest, dit heeft de voorkeur. LEUK!

Ook bezig geweest voor de verlichting in de keuken. We willen graag een nieuwe plafond lamp en deze is het geworden. We waren er hélemaal weg van. We hebben een vrij strakke industrieel aandoende keuken uitgezocht en deze lamp zie ik er al helemaal in hangen. We kregen ook nog een leuke korting, omdat er in het hout bovenop een kleine scheur zat. Manlief zei heel zachtjes tegen mij: "dat kan ik makkelijk fixen" Dus.... na wat pingelen, hebben we de lamp voor de helft van de prijs gekregen. Hij staat nu op de kast te wachten en te glanzen, maar hij moet nog even geduld hebben tot week 11, want dan wordt de keuken geïnstalleerd en wordt hij opgehangen.

Nu gaan we ons nog drukmaken over een rolgordijn of iets anders voor het raam. We krijgen namelijk de afwasbak voor het raam, dus naar buiten kijken wordt fijn tijdens de afwas. 
Iemand ideeen voor raambedekking waardoor ik wél naar buiten kan kijken, maar niet iedereen naar binnen? 

Mijn moeder had schilderij-standaards voor me gekocht (op mijn verzoek) en die kwam ze brengen. Lekker met haar geluncht en bijgekletst. Fijn zo spontaan je mamma op bezoek.

En er werd weer van die lieve Kusjes-post bezorgd. Fijn hoor, Valentijn!

365 dagen post - dag 100
De laatste officiële postcrossing post voor februari ging naar Amerika.

Eind van de middag reden we naar Loosdrecht om mijn schoonmoeder op te halen. We hadden afgesproken om met haar te gaan eten. Zo hadden we eens wat meer tijd om bij te kletsen. We probeerden Bij Hen uit en dat is zeer goed bevallen. De locatie is mooi, de bediening zeer vriendelijk en het eten heerlijk. 

Een hele fijne donderdag!
xxx Emilie xxx 

1 opmerking:

  1. Hoi Emilie, wat leuk om straks je nieuwe keuken te hebben. Maar spoelbak voor het raam zou ik zelf nooit meer doen. Heb ik dus namelijk ook iedere keer zit het raam onder de spatten van handen wassen, iets afwassen enz, enz. Ik heb er in iedergeval heel veel spijt van ik hoop dat jij dat niet ga krijgen. En iets leuks voor dat raam ga je vast wel vinden, wat je tot nu toe uitgezocht heb heel fraai suc6 ermee. En wat lees ik weer een hoop leuke dingen bij je. Groetjes Petra.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank voor je reactie!