maandag 27 februari 2017

Post, Japans en leeuw(enkoning) (week 8 2017 - vrijdag, zaterdag, zondag, week 9 2017 maandag)

365 dagen post - dag ..
Vandaag gaat de derde kaart over Moskou richting mijn moeder. 
Hopelijk lukt het om samen naar Moskou te reizen voor een stedentrip.

Zaterdag
tja ik zou eigenlijk graag strijken (ahum) 
Dat heeft Suzy goed begrepen, want als zij daar ligt kan ik het niet over mn hart verkrijgen haar weg te sturen :-) 

365 dagen post - dag ..
Hazeltje gaat vandaag onderweg naar Birgitte, zij maakt lieve dingen met prentenboeken. 
En ik weet dat ze fan is van Hazeltje.

Ik sta op een aantal markten dit jaar en van Puur Hip & Handgemaakte markten kreeg ik de flyer om reclame te maken. Nou bij deze :-) Ik zal een agenda maken en publiceren van alle markten die ik ga doen. De komende maanden kan je me dus treffen voor deze markt in Wageningen, Amersfoort en Zeist. 

Ik ging eten met een vriendin, bij de Japanner die zo'n deal heeft van 5 rondes 5 gerechten aankruisen. Het is een hele grote zaak en het was héél druk. Veel families met kinderen. Obers vlogen rond, die overigens zeer gastvrij en vriendelijk bleven ondanks de hectiek, echt een compliment waard. Het eten was lekker, het gezelschap gezellig, maar de sfeer was toch een beetje rommelig.

Terug thuis meegekeken naar het einde van Madagascar 3 op tv.

Zondag
365 dagen post - dag ..
Deze kaart gaat naar een vriendin die net terug is van vakantie. Ze beklom een vulkaan in Ecuador en daar was het bovenop zeer koud, sneeuw, koude wind. Terwijl het beneden zomers zonnig was.

Vandaag gaan we (eindelijk...) naar de Lion King. Ik zag deze musical jaren geleden met mijn moeder samen en natuurlijk een andere cast. Ik ben er altijd zeer van onder de indruk geweest en wou dat graag delen met man en kinders. Nou ik kan je vertellen, zij waren ook zeer onder de indruk! Dus ondanks de hoge kosten, was het zeer de moeite waard. 


Een zeer stiekeme foto van de eind scene. We kochten voor de rest van de mooie beelden het fotoboek als herinnering. Prachtig! Zoonlief zei, dit is de mooiste musical tot nu toe (en we hebben uitgerekend dat hij best al veel musicals heeft mogen zien - dat krijg je hè, als je een musical fan als moeder hebt.....)

De kinderen zijn logeren bij  opa en oma.
En ik ging 's avonds uit eten met manlief samen. We hadden alleen niet gereserveerd en veel restaurants die we belden waren volgeboekt. Beetje suf, hadden we geen rekening gehouden met de vakantie waardoor er overal veel volk was. Maar we hadden gelukt, bij onze favoriete Chinees was nog een plekje voor 2. Toen we aankwamen bleek er toevallig plek bij de Japanner beschikbaar (zit in hetzelfde pand). Manlief mocht kiezen en koos JAPANS. Heerlijk, de verse bereiding voor je neus op zo'n Tepanjaki plaat. Dat geeft veel sfeer, we hebben genoten. Ook al at ik dus twee keer Japans achter elkaar, het was zo anders, niet alleen het gezelschap ( ;-) ) maar ook de sfeer, de bereiding, ik hou ervan.  Maar ook al was het heerlijk, voorlopig hoef ik even geen sushi.... 

maandag
Vandaag begonnen met een stukje keuken te ontruimen.
De katten worden er een beetje onrustig van, hopelijk zakt het sproeien van Bink weer in als de keuken (voor hun... eindelijk) klaar is.

Ik heb de kookboeken uitgezocht en besloten wat ik hou en wat niet. De kerst specials van alle supermarkten weggedaan en alle losse recepten maar weggegooid. Ik heb echt nog genoeg kookboeken over...

Volgende stap is de thee/medicijn la. 
Jeetje wat een verzameling.... De thee komt wel op, maar zouden alle medicijnen nog wel goed zijn? Hoe lang kan je zonnebrand créme bijvoorbeeld laten staan? Ik ga maar eens googelen....

Maar daar ga ik vanavond mee verder, nu eerst werken!
Een hele fijne maandag!
xxx Emilie xxx 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!