maandag 20 februari 2017

Mijmeren, tekendozen en meeuwen (week 7 2017 - zaterdag, zondag)

Zaterdag
Terwijl manlief met zoonlief naar een turnwedstrijd is en dochterlief huiswerk maakt, heb ik tijd om de stippel kater af te maken. Wat een werk, maar wat heerlijk om ermee bezig te zijn.
Ik noem deze mooie kater "mijmeren" omdat dit een pose is die Bink vaak heeft als hij met halfgesloten ogen naar buiten zit te kijken. Ik ga er dan altijd vanuit dat hij lekker voor zich uit zit te mijmeren.... Als hij zo zit en zn staart om de pootjes geslagen wordt, weet ik dat hij zittend in slaap valt :-)
"Mijmeren"
30x40cm365 dagen post - dag 103
Vandaag vieren we dat mn neefje bijna 6 wordt en dat mn nicht (zijn moeder) 30 jaar wordt.
Deze kaart is voor mn neefje. Het feestje was super gezellig!

Ontvangen post via Postcrossing een Inge Löök kaart uit Finland en de Duiven zijn voor de D van het ansichtkaarten abc. Dank je Conny - ook voor je persoonlijke verhaal achterop.

Zondag
We gingen naar de Boekenbeurs in Nieuwegein. Altijd fijn om rond te struinen en ik heb dit keer geen boeken gekocht, maar wel een aantal tekendozen. Zo kan ik mijn pennen en ander materiaal beter opbergen. Eens nadenken wat ik met de buitenkant wil, zodat er duidelijk is wat er in zit :-)

365 dagen post - dag 104
Ik deed mee aan een snailmail challenge van Laura via achttienn.blogspot.be
Mijn snailmail gaat naar Jana in het thema Wilde dieren 

Nou ja zeg.... 
Ik dacht brood voor de eendjes te strooien, maar de meeuwen waren er eerder bij....

maandag
365 dagen post - dag 105
Deze leuke kaart van Kees van Dongen gaat op de post naar Esther de Bruin.

Wat voor een kattentekening zal ik nu eerst maken? 
Een kat die zichzelf aan het wassen is, of eentje die aan de wandel is...

Een hele fijne maandag gewenst!
xxx Emilie xxx


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!