woensdag 22 februari 2017

katten yin yang (week 8 2017 maandag,dinsdag, woensdag)

Maandag
365 dagen post - dag ..

Na het werk, gekookt Kip Orzo - een Arabisch gerecht met orzo (is een soort pasta maar lijkt op rijst) Ik had alleen niet goed gekeken en orzo blijkt van tarwe gemaakt (ipv rijst...) dus dochterlief heeft twee eieren gebakken toen ze van Orkest terug kwam. 

Dinsdag 
365 dagen post - dag ..

Na het werk snel gekookt, dochterlief ging richting vioolles, manlief was nog aan het werk, zoonlief had een game-afspraak via de laptop en ik? Ik startte deze Yin Yang katten tekening. Een tijd geleden zag ik een cool YinYang tattoo ontwerp en zat het idee in mn hoofd om het uit te werken met twee katten. En nu dacht ik, ik ga kijken of ik hem zo kan maken als in mn hoofd.
Zoonlief vroeg zich af "hoe kan die middenlijn nou twee katten worden" 
Ik zei: "Wacht maar af.... 't wordt écht duidelijk"

Met de kinderen een stuk van KingKong gekeken en toen ze naar bed waren weer verder gegaan.
Héél veel cirkels later was hij af. Ondertussen was het erg laat geworden, maar dat had ik helemaal niet gemerkt ;-)
Katten Yin Yang
handgetekend
20x20cm  

Ondanks het onstuimige weer, een hele fijne woensdag gewenst!
xxx Emilie xxxGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!