vrijdag 10 februari 2017

Engeland reis, post en Gnocchi (week 6 2017 - donderdag)

donderdag
De stippel-kater vult al aardig op. 
Het formaat is 30x40cm
Vraagje: Enig idee hoeveel uur ik hier al aan gewerkt heb?


365 dagen post - dag 94
Vandaag gaat er een brief naar Rinny. Eens per maand schrijven we elkaar. Gezellig om dan over van alles en nog wat te schrijven, leuke dingen, minder leuke dingen. 

De tweede maaltijd uit de Hello Fresh box is Gnocchi met Serranoham, groene pesto en rucola. Verder wordt er nog olijfolie, tomaat, ui peper/zout en knoflook gebruikt.
Iedereen vond het lekker. Gelukkig maar :-)

's avonds op school de informatie avond over de reis naar Engeland van klas 2 bijgewoond. 
Volgens mij gaan ze het heel leuk, maar ook heel druk krijgen met opdrachten en verslagen maken.
Maar ze hebben er veel zin in. Half maart gaan ze op reis. Spannend dus.

En daarna nog naar Houten om lekker te kletsen en te haken aan mn deken.
Ik heb toer 71 gedaan. 't heeft een tijdje stil gelegen omdat ik met de katten tekeningen bezig ben. 
Laatst werd me gevraagd waar ik toch tijd vandaan haal voor mijn creatieve dingen. 
Nou... dan blijven er andere dingen liggen. Want ook al lijkt het alsof ik zeeën van tijd heb om met tekenen, haken, moestuinieren en andere creatieve dingen bezig te zijn, ik heb helaas maar 24 uur per dag en met een fulltime baan, huishouden en gezin hou ik niet zo heel veel tijd over.... Maar de tijd die er over is, besteed ik aan familie, vriendinnen en creatief zijn :-)

Vrijdag
Vanavond ga ik met dochterlief na haar turnen, naar Irish Crossroads in De Kom. 
We hopen op een mooie muziekavond met veel vioolmuziek :-)
Morgen heeft ze een turnwedstrijd in Amersfoort, gaat zoonlief naar turntraining en op zondag gaat manlief naar een gitaar beurs. Dus druk druk druk, maar oh zo gezellig weekend voor de boeg.

Een hele fijne vrijdag en alvast een goed weekend!
xxx Emilie xxx

4 opmerkingen:

 1. Die gnocchi ziet we lekker uit!
  Je kat is errug mooi. Ik denk 3 a 4 uur?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op het moment van de foto inderdaad 4 uur :-) Ondertussen ben ik er al weer een stuk verder mee. Heerlijk om te doen. xx

   Verwijderen
 2. Er zijn mensen die vragen waar je de tijd vandaan haalt ik vraag me vaker af waar de energie vandaan haalt met wat je allemaal doet. En afpraken met vriendinnen, avondje haken, naar de film en wat al niet meer, wat jij soms in een week doe doe ik niet eens in een maand. Maar leuk hoor en die kat uurtje of 5 ?
  Geniet van je leuke gezellige weekend, groetjes Petra.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hi Petra, ik had een antwoord zitten typen en heb het naar je gemaild ipv hier gezet. Energie, die haal ik uit tekenen, mijn kinderen en eigenlijk ook wel uit de afspraken. Soms is het nodig om me-time in te plannen en dat lukt. Al zijn er altijd onverwachte dingen die ook om tijd vragen. Zoals zojuist... er komt spontaan een vriendin eten vanavond - ach ja, zo gaat het soms. Ondertussen ben ik al 6 uur met de kat bezig geweest en ben op iets meer dan de helft. Maar... het blijft leuk om eraan te werken. Ik laat binnenkort weer een foto zien. xx

   Verwijderen

Dank voor je reactie!