vrijdag 20 januari 2017

wandelen, ss rotterdam en huiskamerconcert (week 3 2017 - donderdag, vrijdag)

Donderdag
Na het werk een wandeling gemaakt, wat was het heerlijk weer zeg. 
Lekker in de zon, ook al was het best wat fris, toch heerlijk wandelweer. 
Boodschappen gedaan, thee gedronken samen, huiswerk overhoord, zuurkool-ovenschotel gemaakt en met dochterlief gestart met stoofpeertjes voor morgen. 
Oef, wat ruikt het huis nu lekker naar peertjes - hmm heerlijk.

's avonds naar Haken in Houten, fijn om mijn haak-vriendinnen weer te spreken. 
Er speelt van alles in onze levens en eens in de drie weken kletsen we, al breiend en hakend, heerlijk bij. Mijn deken heeft weer twee toeren erbij en ik ben nu bij toer 69 (van 164).

De tekening van vandaag is teken je eigen hand. Dat heb ik in het verleden al een aantal keer gedaan en ik ga nog bedenken hoe ik nu wil vormgeven, maar daar heb ik gisteren geen tijd voor gehad.

En op de e-reader nog een kort verhaal uit "De jonge jaren van Wallender" uitgelezen, ik ben erg blij met de aankoop van de e-reader. En ik krijg ook van mensen om me heen epub bestanden. Zoals een collega die me een stick gaf met o.a. de hele collectie van Agatha Christie incl Poirot en Mrs Marple, dus voorlopig ben ik nog wel even zoet ;-)

Vrijdag
365 dagen post - dag 74
De kaart van vandaag gaat naar Paul, die houdt van boten ;-)

Vanavond lekker naar TVOH kijken en morgen ga ik naar Hilversum, uit eten en naar de film met een vriendin. Zondag ga ik naar een huiskamer concert in Houten. Klik hier voor meer informatie. Er zijn nog een paar plekjes beschikbaar, dus als je tijd hebt zien we elkaar daar misschien. 

Een hele fijne vrijdag en alvast een fijn weekend!
xxx Emilie xxx

2 opmerkingen:

  1. Je had weer lekker gevulde dagen. Vandaag had ik zowaar helemaal geen enkele afspraak. Ook wel eens lekker. Morgen ga ik eerst wandelen met de groep, dan een klusje doen bij mijn dochter en daarna hebben we een etentje bij ons thuis, dat geheel door zwager en schoonzus verzorgd zal worden. Dat wordt een heel leuke dag. Zondag ga ik met een stel de Egmond Wandeling doen. Ik wens je een heel fijn weekend Emilie,
    liefs,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bezig bijtje hoor. Veel plezier bij het concert in Houten. Groetjes Sandra

    BeantwoordenVerwijderen

Dank voor je reactie!