maandag 23 januari 2017

post, tekeningen, huiskamerconcert en glutenvrije bezorgde pizza (week 3 2017 - zaterdag, zondag, week 4 2017 - maandag)

Vrijdag
Ontvangen post uit België - een leuke, lieve kaart van Nancy

Tijdens mijn wandeling naar de brievenbus zag ik deze duifjes lekker scharrelen bij de brug.

Elke dag een tekening
Teken je eigen hand (19 januari 2017) 
Ik heb de omtrek gedaan, dus het lijkt een wat dikke hand. Wat heb ik veel vlekjes en sproetjes... ;-)

Elke dag een tekening
Teken iets wat je vandaag hebt gezien in abstracte vorm
Ik zag vandaag de duifjes bij de brug (zie foto hierboven). Wat een leuke opdracht!

Zaterdag
Manlief is vandaag naar gitaarbouwen geweest - spannend, want het zijn de laatste loodjes. De brug werd vastgezet, de stemmechanieken zijn geplaatst... Volgende week weer verder. 

Ik heb uitgeslapen en mn boek uitgelezen. Omdat ik veel later dan normaal beneden was, wou ik een wat steviger ontbijt dan crackers met kaas. Nu had ik zin in gebakken ei, met ontbijtspek, kaas en van die kleine tomaatjes. Heerlijk!

Ontvangen post
Een mooie kaart van Mirjam. 
Prachtige details verstopt in een mooi woud.
En een mooie kaart van Rebecca. 't winterse gevoel dat van de kaart af straalt, was het ook toen ik naar buiten ging richting Hilversum.

365 dagen post - dag 75
Vandaag is Nationale Tulpendag - dus ik verstuurde een kaartje van het Amsterdam Tulip Museum

Elke dag een tekening
Teken iets waaraan je je vandaag hebt geërgerd
Toen we glutenvrije cake mix uit het linker boven kastje wilden halen, besloten we om meteen even te checken of alle producten nog bruikbaar waren of over datum. Glutenvrije producten zijn over het algemeen minder lang houdbaar is ons opgevallen. Nou dat bleek, ongeveer de helft van de mixen en pasta's waren over datum. 't ruimt wel lekker op, maar geërgerd heb ik me zeker....

Wat me opviel...
Mooie ouderwetse brievenbussen Hilversum

Heerlijk gegeten met Jelka bij Bistro Vos in Hilversum. 
De film Onze Jongens die we daarna keken wat leuk, maar niet bijzonder 
(ook al waren alle blote torso's zeer aangenaam om te zien ;-) )

Zondag
De Amaryllis (gekregen met Sinterklaas) is eindelijk aan het bloeien. Zou dan nu de lente beginnen....?

Glutenvrije cakejes gebakken voor bij het huiskamer concert, ze waren heerlijk!

Huiskamerconcert Bij Tas aan Tafel
't was prachtige muziek en een fijne sfeer in de Huiskamer van Natasja. Dochterlief en ik hebben genoten van de mooie jazz van Esther van Hees, Mateusz Pulawski en Pepijn van der Sande (niet op de foto)

365 dagen post - dag 76
Deze super vrolijke vw busjes gaan naar Fokelien. Ze spaart kaarten met VW busjes, dus als ik die tegenkom neem ik ze mee voor haar. 
Toen ik met dochterlief (op zoek naar leuke recepten) een aantal Glutenvrij magazines doorkeek, viel me op dat Domino's sinds december 2016 glutenvrije pizza heeft, ook voor bezorgen. 
En tussen de reclameblaadjes zat toevallig een folder van Domino's waar het ook in stond. Dus... we aten voor het allereerst pizza met z'n vieren die gebracht werd met zo'n brommertje. 
Best kostbaar, 4 pizza's (€40 euro) en best snel koud, maar zowel de 'normale' als de glutenvrije pizza vielen erg in de smaak. Dus voor herhaling vatbaar :-)

Maandag
365 dagen post - dag 77
Deze kaart wordt vandaag handbezorgd aan een collega die jarig is en van quotes houdt. 

Een hele fijne maandag!
xxx Emilie xxx

1 opmerking:

  1. Hoi Emilie, leuke kaarten heb je weer verstuurd, en z'n huiskamer concert lijkt me heel sfeervol. Wij hebben 2 weken terug ook eens pizza laten bezorgen, niet van Domino's maar ik vond net als jij best duur, (wij waren nog meer kwijt voor 4 pizza's ) en snel koud maar ook deze waren best lekker. En mijn kids vonden dat ook eens leuk om te doen. Groetjes Petra.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank voor je reactie!