donderdag 12 januari 2017

post, tekenen, naar de dierenarts en een leuk uitje (week 2 2017 - maandag, dinsdag, woensdag)

maandag
Vandaag is de tekenopdracht "teken wat je ziet als je naar links kijkt"...
Wijn :-)

365 dagen post - dag 63
Deze B van Boeken en Bruna gaat naar Rebecca. 
Ik ben gek op lezen, las vroeger altijd Dick Bruna voor aan de kinderen en hou van boeken in een boekenkast. Benieuwd hoe dat nu gaat zijn met de e-reader, want ik lees me suf. Ben nu in "Judas" bezig - jeetje wat een heftig boek over de familie Holleeder. 

Dinsdag
365 dagen post - dag 64
Vandaag gaat de kaart naar Greetje. Ze is net terug uit Martinique en mistte het uitzicht en mooie weer. Dus even een kaartje om haar in vakantie-herinnering-stemming te krijgen.

Dinsdag is postdag en ik kreeg lieve kaartjes van Melanie en Margit. Dank jullie wel!

De tekening van vandaag gaat over wat je ziet als je naar rechts kijkt. Ik zag Suzy liggen op de verwarming. Lekkere druif, ik heb haar wakker gemaakt denk ik, want echt vrolijk kijkt ze niet ;-)


Woensdag
Tulpen meegenomen bij hetboodschappen doen. Zo wordt deze grauwe dag wat opgefleurd.

365 dagen post - dag 65
De kaart gaat naar mn moeder, het is deel twee van de Moskou kaarten serie. Ook nu tekende ik een gedeelte van de kaart op de envelop. Mooie kathedraal die ik ooit nog eens in het echt zo willen zien. Iets voor de bucket list dus :-)

De tekening van vandaag gaat over wat voor leuks je hebt gedaan afgelopen tijd, en ik ben héél blij met de vorderingen in mijn gehaakte zigzag deken.

De katten zijn vandaag voor hun halfjaarlijkse controle geweest. Ze zijn geen fan van de dierenarts. Bink gromt en grauwt, maar kalmeert als hij op het lekkere katten-dekentje mag zitten, laat zich zelfs wegen.... Suzy zit ineen gedoken, bijna verstijfd en laat alles toe, zolang ze er maar snel van af is. Ik aai ze beiden terwijl de lieve dierenarts bezig is, terug thuis waren ze heel blij weer uit de draag-bak te mogen en zochten ze beiden hun favoriete slaapplekje op.

's avonds met mn vader uit eten gegaan bij La Cubanita en naar de voorstelling van Jörgen Raymann geweest. Een leuke afwisselende one-man show. Hij is grappig!
(De meneer met baard is zn muzikale begeleider.)

Een hele fijne donderdag gewenst!
xxx Emilie xxx

2 opmerkingen:

Dank voor je reactie!