donderdag 5 januari 2017

post, tekenen en top200cafe (week 52 2016 - vrijdag, zaterdag, zondag)

Donderdag
Wat een heerlijke inkomende post!

De kinderen vermaken zich prima met het nieuwe tennis-spel, hiermee kunnen ze lekker veel energie kwijt.

Ik ben 's avonds in Houten gaan haken aan de zigzak deken, weer een toer erbij. Maar echt vlot gaat het niet. Misschien maar een goed voornemen van maken....

vrijdag
Inkomende post! 

365dagenpost - dag 53
Hopelijk komt deze kaart aan op de laatste dag van het jaar bij Rebecca. 
Ze spaart magneten en ik vond deze zó leuk!
  
Zaterdag
Wat een lief kaartje ontving ik van Rebecca. "Knuffels" Fijn om hier het jaar mee af te sluiten.

365 dagen post - dag 54
Deze leuke Fiep kaart gaat naar Margit.

Wat leuk om mee te maken, het top2000 café in het Beeld en Geluid museum in Hilversum. 
We waren er met zn vieren en mijn ouders, de radiopresentator was Gijs Staverman. 
Heerlijke sfeer, we gaan volgend jaar weer!

Voor het eerst ooit maakte ik oliebollen en appelflappen. Normaal doet manlief dat, maar nu waren we bij mijn ouders en ik heb met mn moeder de ballen en flappen staan maken. Heerlijk om dat met zn tweeën te kunnen doen (omdat we allebei niet houden van tekort-komen, maakten we er gewoon lekker héél veel....)

We keken de oudejaarsconference van Claudia de Breij en genoten daarna, ondanks mist en regen, toch enorm van het vuurwerk.

En het souper na het vuurwerk was heerlijk!

1 januari 2017
zondag
365 dagen post - dag 55
de eerste kaart van 2017 gaat naar Melanie, omdat zij ook zo van illustraties houdt.

Een stukje Nieuwjaarsconcert gezien, met lekker nieuwjaarswafeltjes. Daarna langs mn schoonmoeder om gelukkig nieuwjaar te wensen.
Terug thuis naar het skischansspringen gekeken en daarna ging ik van start met "Elke dag een Tekening"! 

We zagen de eerste twee films van Shrek, vandaar de inspiratie :-)

En ik wil graag weer meedoen met Zenuari 2017 - Zentangle uitdaging van Anoeska.
De eerste opdracht is Vuurwerk.

En mijn voornemen is om niet te zwaar te tillen aan dagen waarop ik geen tijd of rust heb voor tekenen, maar het 365dagenpost project wil ik wél graag volhouden, dus die heeft voorrang. De andere uitdagingen zijn leuk als het lukt. Maar mezelf kennende, zal ik mijn uiterste best doen om het toch voor elkaar te krijgen. We gaan het zien.
Een echt officieel voornemen is om per dag meer te bewegen én om mijn zigzakdeken dit jaar af te ronden. Elke dag een half uur extra wandelen, en elke twee dagen wil ik een toer afhebben, dan ga ik ook geen last van mijn arm krijgen. Ik ben nu bij toer 58 van 82.

Hebben jullie ook (goede) voornemens?

Ik wens iedereen sowieso een super mooi 2017!
xxx Emilie xxx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!