donderdag 19 januari 2017

gastblog, krullen en kaarten (week 3 2017 - dinsdag, woensdag, donderdag)Elke dag een tekening - 15-jan-2017
Teken iets wat je aan het lachen maakt

Ik hou van flauwe grapjes, daar krijg ik altijd de slappe lach van :-)

Elke dag een tekening 16-jan-2017
Teken iets wat je vandaag hebt laten vallen.


Ik maakte een ontwerp voor het verjaardagsthema. Lekker om mee bezig te zijn. 
Ik vind hem in kleur toch ook wel heel mooi geworden.
Misschien deze zwarte witte versie laten drukken voor mensen die niet zo uitbundig zijn? 

Dinsdag
365 dagen post - dag 71
Deze mooie Mucha kaart gaat naar Sierou. Ik deel met haar mijn liefde voor Mucha en alles wat tussen 1890 en 1920 aan kunstuitingen is gemaakt. Art Nouveau onder andere...

Ontvangen post van Rebecca. Mooie kaart! 

Elke dag een tekening - 17-jan-2017

Woensdag
Wat werden we in een mooie witte wereld wakker - onze treurwilg staat er sprookjesachtig bij!

Ik had genoeg van mijn stijle haar wat maar hangt en me niet blij maakt als ik in de spiegel kijk. 
Dus ik heb vanmorgen een permanent laten zetten. Ben weer blij met mn spiegelbeeld!
De kinderen kwamen thuis en moesten wel even een paar keer kijken, maar ik was het echt... ;-)

365 dagen post - dag 72
De post van vandaag gaat naar Rinny, met haar schrijf ik elke maand, fijn om op die manier met iemands leven te kunnen meeleven. We wonen ver uit elkaar, dus even op de koffie zit er niet in. Op deze manier houden we fijn contact.

Elke dag een tekening - 18-jan-2017
Teken iets wat in je opkomt
Ik dacht aan de quote die ik zou uitwerken op verzoek van Rebecca. 
Een vriendinnen-kaart en dit is het geworden. 

Zal ik deze uitwerken, wat kleur geven en laten afdrukken?

De ontvangen post komt van Greetje (hoeden) en de B van Bewegen voor het abc dat ik met Conny en Rebecca doe. Deze keer ontving ik van Conny. 
Het is een Vintage kaartje dat in de jaren 70 in Italië gedrukt. Leuk om de achtergrond van zo'n kaartje te weten.

Af en toe is eten van mooie borden en mooi opgemaakt gerecht ook wel eens leuk. We hadden alleen geen peterselie in huis, dat was nog een leuk groen accentje geweest ;-)
Dit is zo'n AH maaltijd pakket, tikka massala, makkelijk om te maken en erg lekker (al zeg ik het zelf - hahaha)

Tijdens het wachten op kunnen testen van een nieuwe update heb ik met Rebecca samen virtueel een kaartje draai sessie gedaan in mn artjournal. We hebben 8 opdrachten gedaan van 15 minuten, oa 'gebruik tissuepapier, maak druppels, gebruik hartjes, doodle waar je wilt. Super leuk om te doen! Je ziet je pagina's groeien, stuurt elkaar tussen door foto's en als de timer aangezet wordt, ga je weer verder knutselen. We zijn van 20 tot 22u bezig geweest. En ik moet zeggen, dit smaakt naar meer. Kunnen we misschien een groepje opzetten...?

donderdag
Wat een mooie lucht vanmorgen bij het wachten op de tram. Prachtig die mooie lucht. En ook al heb ik de súpermooie lucht die er eerder vanmorgen was gemist, dit staartje was toch ook wel fijn om mee te maken.

365 dagen post - dag 73
Vandaag gaat de kaart naar Ilja - haar heb ik via IG leren kennen en ze wou graag meedoen met mijn postproject. Ze maakt hele mooie gedichten bij illustraties, dat deed me denken aan Toon Hermans en ik dacht, daar heb ik nog een kaartje van. Overal gezocht én gevonden, deze leukerd over de liefde.

Ik schreef trouwens een gastblog over het 365 dagen post project op verzoek van Gigi van www.slakkenpost.nl  Voor mijn gastblog, klik hier

En als je nog met een ander (eenmalig) leuk post project wil mee doen, Laura uit België organiseert een Secret Pen Pal voor snailmail. Wil je er meer over lezen en je wellicht aanmelden, klik hier  

Een hele fijne donderdag!
xxx Emilie xxx 3 opmerkingen:

 1. Je maakt echt heeele leuke tekeningen en zo! Bedankt om me te vermelden in je bericht! Liefs Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je tekeningen blijven zo ontzettend leuk om te zien. En je Hiep Hiep Hoera kaart is prachtig in kleur.
  Je Mucha kaart is super mooi, ik had vroeger een poster in die stijl op mijn kamer hangen, ik dacht met de naam Sarah Bernhard in de titel, maar hoe ik ook zoek op het www, ik kan niet vinden welke het was. Blijf ik mooi vinden...
  Je haar zit heel leuk zo! Die luchten 's morgens, zo mooi om te zien, vanmorgen zat ik in de auto en ik kon nergens met goed fatsoen stoppen, dan zou ik te laat zijn op mijn afspraak... was wel jammer. Je gastblogje had ik al gelezen, echt leuk!!
  Lekker hoor, die Tika Marsala...
  Fijne avond Emilie,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. als je een groepje maakt...ik doe graag mee

  BeantwoordenVerwijderen

Dank voor je reactie!