dinsdag 6 december 2016

tekening, post en hoesten (week 49 2016 - dinsdag)

Kleine vogel 
(lijst is 20x20cm, tekening op 8x8cm)

30 dagen post challenge - dag 28 - Vlinder-post voor Andrea.

Advent kadootje dag 6 - canvas met sneeuwpop :-)

Om 8u 's ochtends zat ik met zoonlief bij de huisarts, maar het is slechts 'een virusje'. 
Gelukkig geen koorts, longontsteking of bronchitis. 
Hopelijk is hij met een week of twee (!?) van de hoest af. 
Een beetje bedremmeld kwam er: "Oké, dank u wel dokter....."
Arm kind. Spierwit en een hoest waar je eng van wordt.
Dus hij krijgt antaflu snoepjes en honing in zn thee.... 
Verder kan ik blijkbaar weinig voor hem doen.

Het is koud vanmorgen bij de tramhalte, maar wel mooi.

Foto vanuit het raam op mn werk genomen. 
Prachtige zonsopkomst!

Een hele fijne dinsdag gewenst!
xxx Emilie xxx 

2 opmerkingen:

  1. Hallo Emilie wat ontzettend naar voor je zoon, wij hier hebben heel veel baat bij tussistin zuigtabletten van VSM echt werkelijk fantastische bij hoest. Ik heb ze als ik veel moet hoesten op mijn nachtkastje liggen zodat Ik er gelijk een kan nemen als ik in mijn bed lig. Je mag het natuurlijk helemaal zelf weten maar ik zweer erbij. Dit wilde ik je graag even laten weten, hoesten is zo vermoeiend en belastend voor je nachtrust het is alleen maar een tip doe ermee wat je wil. En je heb weer hele leuke kaarten op de bus gedaan. Groetjes Petra

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Petra, dank voor je tip. Ik ga op zoek naar deze zuigtabletten! Groetjes, Emilie

      Verwijderen

Dank voor je reactie!