vrijdag 9 december 2016

kerstmarkt, porselein beschilderen en haken in Houten (week 49 2016 - donderdag)

Morgen is het zover, dan sta ik op de 
Zelfgemaakte markt - kersteditie 2016

Vanaf 11u is de Kerstmarkt 'aan' en ben je van harte welkom!


Donderdag
Jullie hebben de foto van mijn adventkado voor Conny van gisteren nog tegoed.

En de kaart voor 30 dagen post challenge voor Sanne.
Dag nummer 30!!!! dus deze challenge heb ik gehaald. Hoera voor mezelf en voor de kaart/post ontvangers. Goed nieuws. Ik ga er lekker mee door. Deze keer is de uitdaging #365dagenpost (#365daysofmail) en start ik bij dag 31 :-) dat dan weer wel. Die kaart gaat vrijdag uit. 
Post moet blijven!

Gisteren kwam ik thuis en zag dat ons huizenblok weer de standplaats van de meeuwenkolonie van de buurt was. Ik vind dat zo leuk om te zien. Die roerloze luiven, schreeuwend als er 'gevaar' is, het aanvliegen en wegvliegen. Dus ik heb ervan staan genieten en een paar foto's van gemaakt

Ook de moestuin vroeg om een update - foto :-) De vorst van de afgelopen dagen is overleefd en de plantjes staan er fier bij. Leuk hoor, moestuinieren!

In mijn wijk staat deze geweldige bank, bij een groot kippenhok. De bank wordt steeds voller, er komt elke keer een stukje van het mozaiek bij. Zo fijn die creativiteit. En een fijn plekje om naar de kippen te kunnen kijken.

Hadden jullie ook zo'n mooie lucht gisteren?

Na het eten, ben ik een nieuwe tekening gestart en deze keer lijkt hij meer op de bedoelde kiwi-vogel.

Elke drie weken ga ik naar Haken in Houten, een fijne groep dames waar ik lief en leed mee deel. De uitkomst van gisteren is deze mooie sneeuwvlok, van 95mm groot. Het heeft me de hele avond gekost, want hij was erg bewerkelijk. Maar heerlijk ontspannend om mee bezig te zijn.

Vrijdag
Advent dag 9 - ik kreeg deze leuke "vaas met nagellak patroon" 
Ik zie er kleine klaproosjes in. Jullie?

Mijn advent kado voor Conny is deze schattige broche. 

Een hele fijne vrijdag!
En wie weet, zien we elkaar morgen in Utrecht op de Mariaplaats!
xxx Emilie xxx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!