vrijdag 16 december 2016

kerstboom, post en Rodin (week 50 2016 - donderdag)


Onze mooie houten kerstboom, gevuld met allerlei oude en nieuwe herinneringen. Vrij veel rood, ik kon niet kiezen, dus álles is erin geprikt :-) Misschien veranderd het nog, maar voor nu zijn we er heel tevreden over. Want dit was toch wel heel erg kaal....

Hier moest alleen de piek nog :-) Manlief was een constructie aan het verzinnen...

En hier is het gelukt, met boormachine en al, de piek te bevestigen. Handig, zo'n klusser in huis!

Het kaartje voor 365dagenpost - dag 37 - ging naar Jacky.

En de ontvangen kerstpost - bedankt lieve Rinny, Marleen, Conny en Vera! 

Vanmorgen liep ik langs dit aanplak biljet. Hier zou ik graag heen gaan, het is al een hele tijd geleden dat ik in het Groninger museum was (zwanger van zoonlief) dus het wordt wel weer eens tijd. En de beelden van Rodin... die zou ik graag in het echt zien. Misschien lukt het in de kerstvakantie!

De kaart voor 365dagenpost - dag 38 - gaat naar Margit. Ze kan wel een lief kaartje gebruiken.

En dan allerlei nieuws rondom Atelier Eem. 
De twee bestelde borden zijn veilig gearriveerd en vielen in de smaak (gelukkig maar :-) )
Ik ben met de boekhouding gestart - dat is nog best een uitdaging, gelukkig heb ik een hele geduldige vraagbaak. 
Ik ben bezig met een nieuwe webshop onder mijn domeinnaam www.ateliereem.nl. Tegen die tijd laat ik dat natuurlijk weten, want dan komt dit blog weer op de oude naam van www.blogger.com terecht. Ik hoop het dan snel weer te kunnen linken aan mijn domeinnaam, maar wellicht komt het er los van te staan. En komt er een link naar de webshop. Daar ben ik nog niet helemaal uit.
En ik heb me ingeschreven voor 3 markten komend jaar in Juni in Utrecht en Amersfoort en in september in Amersfoort. En ik heb me voor-ingeschreven voor de HipHandgemaakte kerstmarkt in Utrecht.
En ik ga kaartjes voor verjaardagen en Valentijnsdag ontwerpen. Mocht je nog een ander thema leuk vinden, ik hoor het graag.

Zo, jullie zijn weer helemaal bij :-)

Een hele fijne vrijdag gewenst!
xxx Emilie xxx 

1 opmerking:

 1. Je bent er maar weer heerlijk druk mee Emilie, met alles. Je kerstboom vind ik heel gezellig. En als je hem dan toch vol hangt, dan maar goed vol ook. Volgens mij kan er nog meer in hoor. Staat zo leuk. Dan blijf je kijken met de vraag op je lippen van 'waar was dat ook alweer van...'Zo leuk lijkt mij. Geweldig leuk gevonden, zo'n herinneringskerstboom. Super.
  Leuke post weer en dat museum lijkt mij ook heel leuk, maar druk druk, dus dat gaat 'm niet worden voor mij...
  Fijne avond, en tot de volgende...
  liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen

Dank voor je reactie!