vrijdag 4 november 2016

rendier, verkoper van de maand en koffie drinken (week 44 2016 - donderdag)

 donderdag
Na het werk ben ik bezig geweest met kerstkaart ontwerpen. De "Vrolijke Kerstmis" in de vorm van een kerstboom op groot papier gemaakt, de "Merry Christmas" heb ik gecombineerd met een slinger kerstboom op groot papier. En ik ben begonnen aan een rendier tekening op groot formaat. Of deze op een kerstkaart komt, weet ik nog niet. Hij komt te koop op de kerstmarkt op 10 en 11 december as aan de Mariaplaats te Utrecht. 
Ingelijst met een rood passe-partout denk ik.
 

Of dit rendier een kerstkaart wordt, weet ik dus nog niet.
Maar ze is wel leuk :-)

En ik kreeg nog een leuk bericht. Ik ben 'verkoper van de maand' van de Zelfgemaakte Scheurkalender 2017. Dus... als je wilt helpen om mij volgende maand wéér verkoper van de maand te worden, bestel dan een kalender. Ze zijn echt erg leuk voor jezelf of bijvoorbeeld als Sinterklaas- of Kerst cadeautje. Klik hier voor mijn webshop. Daar staat natuurlijk ook ander werk van mij in. De kerstkaarten komen ook binnenkort in de webshop te staan. Dat laat ik uiteraard weten. 

's avonds ging ik koffie drinken bij een vriendin, even 'live' bijgekletst. Dat is misschien wat ouderwets in deze digitale tijd, maar was erg gezellig!

Een hele fijne vrijdag en alvast een fijn weekend gewenst!
xxx Emilie xxx 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!