donderdag 10 november 2016

gestart met 30 dagen post project (week 45 2016 - dinsdag, woensdag en donderdag)

Omdat ik zelf zin heb in meer positiviteit 
ben ik afgelopen dinsdag ben ik gestart met een 30 dagen post project. 
Ik wil graag 30 dagen lang, elke dag, iets versturen. 
Nu staan er natuurlijk mensen op mn lijstje om te sturen, maar daar kan nog meer bij. 
Dus heb je zin in een kaartje of brief? Laat het me weten via info@ateliereem.nl. 
 - En als je mij een kaartje of een brief wilt sturen, hoor ik dat ook graag natuurlijk ;-) - 

30 dagen post - dag 1
Het eerste kaartje ging naar Rebecca voor onze wekelijkse post. 
Die telt natuurlijk gewoon mee :-)

En ik ontving een mooie kaart uit Amerika via Postcrossing. 
Overigens ook een mooie grote familiefoto van het 50jarig trouwfeest van mijn ouders, maar die wil ik niet op internet zetten. Neem van mij aan: we staan er allemaal, zichtbaar en glimlachend op. Super als aandenken aan een mooie gelegenheid.

Woensdag
30 dagen post - dag 2
Helaas vandaag geen post, maar wel een kaartje verstuurd aan Nanna. 
Ze is een tijdje geleden verhuisd en ik had nog steeds geen kaartje gestuurd.

Daarnaast dronk ik gezellig koffie met mijn vriendin en kletste lekker bij. We appen veel, maar live contact is toch wel erg fijn. Nog wat geshopt voor de advent kalender die ik dit jaar met Conny doe. Ik ben al lang over het afgesproken budget heen, maar ik geniet er zo van, 't maakt me niet uit ;-) Ik vond doorzichtige kerstballen waar je iets in kan doen (LEUK) en stiften voor op keramiek (LEUK) en advent nummertjes en, en, te veel om op te noemen. Dus ik ga lekker creatief aan de gang om een advent kalender te maken. LEUK!

's middags geholpen met huiswerk van de kinderen en met het eten 
de vis variant uitgeprobeerd van de Maggi - papiertjes waar je in bakt.
Wat is dat lekker zeg! We eten weinig vis, omdat zoonlief daar niet van houdt 
(wel van schelp en schaaldieren overigens - wonderlijk toch?). 
Maar deze zalm vindt dochterlief ook heerlijk, dus de volgende keer 
krijgt hij kip en eten wij zalm :-)

Donderdag
30 dagen post - dag 3
Vandaag gaat er post naar België en blijft er post in Nederland. 
De ontvangers weten het niet, dus het blijft nog even een verrassing ;-)

Een hele fijne donderdag!
xxx Emilie xxx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!