maandag 21 november 2016

30dagenpost, post, concert en een kerstmarkt (week 46 2016 - vrijdag, zaterdag, zondag)

vrijdag
30 dagen post challenge - dag 11
Dit mooie herfstkaartje gaat naar Sasja. 
Hebben jullie al herfstschatten gevonden én op de foto gezet? 
Dat vind ik altijd een fijn aandenken aan een mooie wandeling.

Post ontvangen is super leuk! 
Dank je Petra, voor de prachtige kaart met bijpassende postzegels qua kleur. 

's avonds naar het Theaterconcert van Sjors van der Panne in De Kom in Nieuwegein. 
Wat een stem, wat een feestje, een hele fijne avond gehad!

En natuurlijk op de foto met Sjors!
  
Zaterdag
Ik ging verder met inlijsten van mijn tekeningen en quotes. 
Dit een persoonlijke favoriet, als quote. Want dit is voor mij 'omdenken' en dat is wat ik graag doe. Kansen zien ipv bedreigingen. Uitgaan van het positieve in de mens. Daar word ik zelf het blijst van.

30 dagen post challenge - dag 12
Dit kaartje gaat naar Mirjam :-)
Wie gaat er voor het appelgebak en wie voor het koude biertje?
Ik ga voor het appelgebak... 


We gingen 's middags naar Dr. Strange - de nieuwe film van Marvel. 
WAUW wat een mooie effecten en 3D illusies. Echt geweldig.

Zondag
30 dagen post challenge - dag 13
Dit kaartje gaat naar Fokelien. 
Zo'n mooie verbeelding van Noah's Ark. 
Het heet Taking off en is geschilderd door Mattijn Franssen.

's middags naar Soest, waar mijn moeder haar tijdelijke Galerie Joke heeft geopend tijdens de Kerstmarkt in het tuincentrum Vaarderhoogt in Soest. Een mooi tuincentrum met super kerstafdeling én gezellige huisjes op het buitenterrein met voor elk wat wils. Mijn moeder staat er maandag en dinsdag nog. Daarna komen er weer nieuwe verkopers in de huisjes. 

's avonds nog creatief geweest voor de advent swap. Ik probeer allemaal nieuwe dingen uit, dat is genieten want er komen leuke dingen uit.

Ik wens iedereen een hele fijne maandag!
xxx Emilie xxx

2 opmerkingen:

 1. Hallo Emilie, fijn dat je het kaartje leuk vond. Ik wil er nog meer gaan versturen maar moet fff tijd vinden om het op blog te zetten. Hier wat perikelen waardoor ik er niet aan toe kom. Moeder aangereden op haar fiets geniet wat extra aandacht. En vader van vrienden overleden dus daar gaat ook wat aandacht naar toe morgen de crematie. Maar komt goed deze week ga ik er melding van maken hoop ik.
  Groetjes Petra.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sterkte voor je moeder, Petra en gecondoleerd.
   Kaartjes hebben geen haast hoor, "live" aandacht voor de mensen om je heen is nu veel belangrijker. Lieve groet, Emilie

   Verwijderen

Dank voor je reactie!