vrijdag 18 november 2016

30dagenpost, adventkalender en tafeltjesavond (week 46 2016 - donderdag)

30 dagen post - dag 10
Deze gezellige cocktail kaart gaat op de post. Ik word er zelf al helemaal vrolijk van!

Met een vriendin samen doe ik een advent kalender swap. En ik ben bezig geweest om de kalender zelf te maken, heb een hulplijn ingeschakeld over hoe ik het kan bevestigen en we zijn het eens, het worden punaises ;-) Komende woensdag geef ik de kalender en de cadeautjes, dus daarna kan ik wat meer foto's laten zien. Het is zó leuk om mee bezig te zijn!

De Blond Amsterdam borden staan allemaal in de vaatwasser, dus aten we van het 'mooie' servies. Is toch wel weer leuk. Anders komt het alleen met kerst en gelegenheden uit de kast.
De pasta bolognese smaakte er prima van.

's avonds naar de eerste 'tafeltjes avond' van dit jaar geweest. Beide kinderen hadden twee gesprekken en eigenlijk gaat het heel erg goed, maar er kan wat meer aandacht en concentratie zijn. hmm laat dat nou net hun uitdaging zijn. Maar goed, ze gaan hun best doen en meer dan dat kan toch niet. Zoonlief kwam trouwens met een mooi cijfer voor geschiedenis thuis, een 8,5 en het laatste cijfer van dochterlief was een 10 voor gym - onderdeel ringen. Trots op beiden, ze doen erg hun best.

Bezig geweest met bestellingen van de kerstkaarten in te pakken. Zie mijn webshop voor meer informatie én om te bestellen. Ik heb de dubbele rendierkaart opnieuw besteld bij de drukkerij want die is bijna op (JOEPIE!!) 

En daarna naar mijn 3-wekelijkse Haken in Houten clubje. Heerlijk bijgekletst en bezig geweest voor de genoemde adventkalender, dus dat kan ik ook nog niet laten zien...

Het was een volle, gezellige, fijne donderdag.

Ik wens iedereen een fijne vrijdag en alvast fijn weekend!
xxx Emilie xxx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!