dinsdag 15 november 2016

30 dagen post, ansichtkaart en postzegels (week 47 2016 - dinsdag)

30 dagen post - dag 8
Vandaag is een collega jarig, dus hij wordt niet verstuurd maar is vandaag overhandigd. Met een lekkere fles Baileys erbij :-)
Al meer dan een week verstuur ik elke dag post en ik geniet er erg van. Het zou leuk zijn als ik ook kaarten zou ontvangen, maar daar vestuur ik het niet voor. Dit gaat voor mij echt puur om het versturen en de ontvangers te laten glimlachen als ze post op de mat vinden.
Wil je ook een kaartje ontvangen? Stuur me dan een berichtje met je adresgegevens via info@ateliereem.nl want ik denk dat als deze 30 dagen voorbij zijn, ik gewoon de volgende 30 dagen in laat gaan. Misschien wordt het wel een 365 dagen project... maar dan moet ik nog even postzegels inslaan voordat de verhoging ingaat.... ;-)

Dit gaat wel op de post. Een bestelling van kerstkaarten. Leuk! 
Ik tekende een gezellige bloem en plakte mijn eigengemaakte postzegels erbij.

Wil je ook (kerst)kaarten bestellen, kijk dan in mijn webshop , bestel en ontvang ook zo'n gezellige enveloppe gevuld met leuke (kerst)kaarten.
Een hele fijne dinsdag!
xxx Emilie xxx


1 opmerking:

  1. Wat grappig dat je dit schrijft, ik ben ook weer begonnen met kaarten te versturen, ook omdat een kaart iets meer toevoegt dan een email of een sms-je. Misschien gaan meer mensen het weer doen en ontvang je ook zelf weer eens een kaartje. Succes ermee! Groetjes El

    BeantwoordenVerwijderen

Dank voor je reactie!