donderdag 13 oktober 2016

quote, film en uienbollen (week 41 2016 - woensdag)

Dag 12 van de DutchLettering Challenge, is ook de dag dat mijn nichtje jarig is. 
En ik ben zeer vereerd, want met deze quote haalde ik de Wall of Lettering Fame op instagram. De dame die deze challenge heeft bedacht, Marijke Vanhommerig, alias MarijkeTekent, kiest elke dag haar 4 favorieten uit. Deze zat daarbij. Erg leuk!

Ik ging naar het Louis Hartlooper Complex in Utrecht om de film Florence Foster Jenkins te zien, met Meryl Streep en Hugh Grant. Wat een prachtige film! 
Daarna wandelde ik door Utrecht langs de Catherijne singel - ook prachtig!

Ik wou Pluk de dag - Carpe Diem van dag 10 van de challenge nog delen. Die deed ik op dag 10 alleen in het Engels (Make today amazing) en gisteren maakte ik hem in het Nederlands - nou ja in het Latijn dan :-)

De grijze uienbollen en herfst knoflook bollen zijn gisteren binnen gekomen, dus vandaag (donderdag) gaan we zaadjes en bollen in de moestuin planten....

Ik wens iedereen een hele fijne donderdag!
xxx Emilie xxx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!