maandag 3 oktober 2016

Familie, Dutchlettering en de kunstmarkt (week 39 2016 - vrijdag, zaterdag, zondag)

Vrijdag
Ik maakte een lunchwandeling, heerlijk in het zonnetje. Ik kon het "dennenbos na een regenbui" ruiken via dit ene gevallen blad. Fijn.

We hadden lekker een tv avondje - SuperKids is een leuk programma. Zo knap wat die kinderen kunnen en durven!

Zaterdag
Ik moest thuiswerken (it is helaas vaak in het weekend) dus er hebben drie muisjes om me heen gedraaid. Maar alles is gelukt, ook al is de test zelf niet helemaal gelukt. Maar daar hadden mijn muisjes niks mee te maken.
Opgeruimd, schoongemaakt, want het is zaterdag.
En ik pakte alle spullen voor de kunstmarkt in, zodat het klaar klaar staat voor morgenochtend.
's middags een lange wandeling gemaakt. Het was zulk mooi weer, daar moest ik even gebruik van maken. Ik wandelde langs moestuintjes en langs het water, stond voor een dichte brug en zag deze mega-aak langzaam langs varen.
Toen ik thuiskwam holde iedereen naar de deur. Helaas, ik was het maar :-)
Grote dochterlief komt vandaag, vandaar de commotie. En toen stond ze wel voor de deur, fijn om weer compleet te zijn.
We aten pannenkoeken. Lekker én gezellig!

Ik doe mee aan de Dutchletting challenge op Instagram van @Marijketekent en dit is de quote voor 1 oktober.

Zondag
Eindelijk, de dag van de kunstmarkt waar ik zo naar heb uitgekeken. Mijn moeder kwam me vroeg ophalen. Alles in de auto geladen en op pad naar Wijk bij Duurstede.
We konden de kraam meteen gaan inrichten, het was super goed geregeld allemaal. Ook kregen we een achterzeil ivm het dreigende weer. Het heeft de hele middag verder geregend, dus was jammer. Tussen de buien door kwamen er ook wel bezoekers, maar niet zo veel dus.


Om 12u kwamen de eerste bezoeker en iedereen waar ik een praatje mee maakte was enthousiast, vonden het mooi en heel gedetailleerd. Dus ik heb mooie gesprekken gehad, maar niemand kocht iets. De redenen waren divers, huis te vol, niet op zoek, op zoek naar groter werk, meer van realistisch werk. Is niet erg, dat men het mooi vond, was voor mij genoeg. Naamsbekendheid is ook belangrijk.

Het was gezellig met mn moeder samen, lekker zitten kletsen en naast het proberen mensen te verleiden om iets te kopen, veel lol gehad samen.

Er was ook een dame die me voor een beurs volgend jaar in Utrecht heeft gevraagd. Dat was een leuk gesprek met leuke uitkomst. Zij blijkt ook op de Zelfgemaakte Kersmarkt 10 en 11 december as op de Mariaplaats in Utrecht te staan. Dus dan zie ik haar daar.

De komende tijd ga ik kerst-tekeningen maken, want die heb ik nu nog niet (natuurlijk). Mocht je ideeën hebben voor onderwerpen of leuke quotes / uitspraken. Ik hoor ze graag.

's avonds gingen de kinderen met hun oma en alle andere (grote) kleinkinderen bij de Japanner eten. Een mooie traditie!
Ik mocht de kinderen ophalen bij het restaurant in Hilversum. Die wilden natuurlijk helemaal niet mee, maar ja, morgen weer school. "Mahaaam, het is juist zo gezellig en we krijgen zo het toetje...."  Nou vooruit, alleen het toetje dan. We waren om iets na tienen thuis. Grote dochterlief slaapt bij oma en gaat vanaf daar door naar huis.

Het was een fijn weekend!

Een heel fijne maandag gewenst.
xxx Emilie xxx

1 opmerking:

  1. Wat leuk die markt maar wat jammer dat het weer niet meewerkte. Juist deze zondag zo'n regen. Heerlijk dat jullie zo'n fijn en gezellig weekend hebben gehad met jullie grote dochter.
    Fijne avond,
    liefs,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen

Dank voor je reactie!