dinsdag 4 oktober 2016

eendenparadijs, dutchlettering en fijn bijgepraat (week 40 2016 - maandag)

Maandag
De kinderen werden niet heel erg blij wakker, want het was natuurlijk toch eigenlijk best wel een beetje te laat geworden gisteren.... Ik hield wijselijk mijn mond, want dat had toch niet geholpen :-) 

Ik combineerde de dagelijkse wandeling met een bezoek bij de dierenarts voor ontwormingspillen voor de katten. Toen ik langs een mooi watertje liep, zag ik hele blije eendjes met volle buiken in hun eigen privé Eenden Paradijs. 
De dagelijkse quote (dag 3/3) van de Dutchlettering Challenge was Goed bezig! (Good job!). Ik heb hem simpel gehouden.


Er was orkest training, er werd hard geleerd voor een geschiedenis toets, manlief's motor doet het weer - gelukkig maar, die was vrijdag niet aan te krijgen, maar nu gelukkig wel weer, we aten na het eten een ijsje en kletsen even lekker bij.

Ik wens iedereen een hele fijne dinsdag!
xxx Emilie xxx

1 opmerking:

  1. Dat klinkt als een heel fijne maandag.... voor een maandag...haha...
    Fijne avond,
    liefs,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen

Dank voor je reactie!