woensdag 5 oktober 2016

dutchlettering, een uitje en een aardige mentrix (week 40 2016 - dinsdag)

Dinsdag
Op dierendag was de quote "Goede dingen hebben tijd nodig" van de Dutchlettering challenge. Heerlijk om te doen. Deze krans wilde ik niet zwart/wit laten, dus heb ik hem in aquarel afgemaakt.
aquarel / waterverf
Marijke (degene die de challenge heeft opgezet) geeft de quote in het Nederlands en Engels. Als ik tijd heb, maak ik ze allebei, want dat vind ik leuk om te doen ;-)
De Engelse is in Zentangle stijl gemaakt.

De middag/avond stond in het teken van een jubileum op mn werk. Het uitje was kanoën bij Amelisweerd. Super leuk, alleen moet ik vanavond om 19.30u op school zijn om kennis te maken met de mentrix van dochterlief, dus ik ben alleen bij het eten geweest. Dat was overigens erg gezellig! Maar dit idee onthou ik als activiteit met de kinderen. Kanoën en dan een pannenkoek eten bij theehuis Rhijnauwen, enig!

's avonds dus de kennismaking op school met manlief samen. Overigens ook samen met alle andere ouders van haar klas. We kregen de 'afspraken in de klas', het schema voor 'overgaan' en het 'activiteiten overzicht'. Het is een hele aardige, fijne mentrix die meedenkt en zeer betrokken overkomt. Fijn in klas 1!

Ik wens iedereen een hele fijne zonnige woensdag.

Er wordt overigens hard gewerkt achter mij in de tuin (ik heb een thuiswerkdag en zit aan de eettafel), de eerste moestuin bak wordt in elkaar gezet. Natuurlijk kan het ontwerp beter volgens manlief, dus er wordt nu boven druk gezaagd om het raster voor de vakjes in elkaar te laten vallen in plaats van dat de balkjes op elkaar rusten.
Fijn om met iemand getrouwd te zijn, die dat dan dus ook gewoon gaat aanpassen als hij vindt dat het beter kan. 

xxx Emilie xxx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!