vrijdag 30 september 2016

live, love, laugh (week 39 2016 - dinsdag, woensdag, donderdag)

Ik wou nog een groot werk maken voor de kunstmarkt in Wijk bij Duurstede komende zondag 2 oktober van 12 tot 17u.
Want regen, onweer of ander slecht weer, ik ga er staan en we gaan genieten, mijn mamma en ik. Super veel zin om weer gezellige, lieve, enthousiaste mensen te spreken, werk van anderen te zien en natuurlijk hopelijk ook verkopen.

De quote Live, Love, Laugh vind ik erg mooi omdat dit het leven als geheel goed samenvat.
Gekeken welke lijsten ik nog beschikbaar had en besloten dat het de lijst met 3 passepartouts wordt. Papier op maat gesneden (het is 1 stuk papier) en de 3 plekken om te tekenen aan gegeven. De verschillende lettertypes bedacht, passend bij de drie woorden.

Eerst in potlood opgezet, toen in fineliner uitgewerkt. Heerlijk om ermee bezig te zijn.
Werken in zwart wit, het blijft fascinerend...
Maar ik wilde iets vrolijks voor op de kunstmarkt, dus toch besloten om kleur aan te brengen. Gekozen voor aquarel ipv acryl en als eerste groen aangebracht.
En daarna de geel, oranje en rode tonen gestart. Ja, dat voelt goed. 't wordt lekker fleurig!
Maar toch mis ik het zwarte aanzetten en spelen met vormen. Dus...
Als laatste stap mijn Zentangle invloed eroverheen. Nu ben ik tevreden :-) en maakt het me eigenlijk niet zoveel uit wat er van gevonden wordt. Ook het thuisfront was unaniem positief. Zelfs zo positief dat er stiekem gehoopt wordt dat het zondag niet wordt verkocht....
Verder zorgde ik voor passende verpakking voor als ik werk verkoop. Ik gebruik er behangpapier voor, recyclen - daar word ik vrolijk van. Ook heb ik gisteren al het nieuwe werk voorzien van mijn stempel (Handmade by Atelier Eem)

Ik besteedde de afgelopen dagen ook aandacht aan het 10kstappenperdag plan en maakte wandelingen in de buurt van mn werk, ging in het Cinemec waar Els en ik Riphagen zagen (sterke film met Jeroen van Koningsbrugge!) samen naar het open dak gelopen om uit te kijken over Leidsche Rijn en wandelde in mijn eigen buurt eens een andere kant op. Dan kom je ook weer mooie plekjes tegen (insectenhotel). Het lukt niet iedere dag, maar ik doe er wel m'n best voor. Dus prima bezig.


De kinderen hebben het naar hun zin op school, halen goede en slechte cijfers.
Het enige wat ik ze mee geef is, dat als ze hun best niet doen of al van te voren opgeven, het hun eigen verantwoordelijkheid is als een cijfer tegenvalt.
Maar als ze hun best doen, zich inzetten en het mislukt tijdens een toets dat het jammer is, maar niet erg. Want je kunt niet meer dan je best doen.

Manlief ging gisteravond naar een concert in Tivoli van Tommy Emmanuel en had een super avond.

Nou jullie zijn weer bij :-)

Een hele fijne vrijdag!
xxx Emilie xxx


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!