dinsdag 16 augustus 2016

quote, zalm eten en zeefdrukken (week 33 2016 - maandag)

Maandag

Wat een sportdag vandaag, twee gouden medailles en zulke goede prestaties bij andere onderdelen in aanloop naar finales. Zo ontzettend knap om 10km in open water gewoon naar je hand te zetten en op kop te zwemmen. En de balk finale - ongekend mooi geturnd.

Enjoy Life
10x15cm
Ook moest ik natuurlijk gewoon werken, deed post op de bus voor Rebecca en Hélène, aten manlief en ik samen vis (als de kinderen logeren kunnen wij eten wat we lekker vinden: gegrilde ZALM),

had ik een vergadering over de wijkkrant en tussendoor keek ik dus sport. Een prima dag!

Dinsdag
Vanmorgen dacht ik:  "even kijken of we bij de muur op dochterlief's kamer kunnen"
Die willen we schilderen en ze slaapt nu niet op haar kamer, dus dat zou mooi uitkomen om het deze week te kunnen doen.
Nou had ze toch echt goed haar best gedaan bij het opruimen, maar helaas net niet goed genoeg. Af en toe verbaas ik me over puberkinderen en hun kamer....
Nou ja, 't is bij mij ook goed gekomen, dus dat zal bij haar ook vast zo zijn.

Maar goed, we kunnen ondertussen bijna bij de muur, maar ik moest naar m'n werk dus ik maak het eind van de middag af. Vlak voor we Japans gaan eten... genieten!
"Als kinderen logeren, dansen ouders op tafel..." Die quote zal ik nog eens schilderen ;-)
Morgen maar eens kijken of we het redden met alleen de gaatjes in de muur vullen of dat er een paneel vervangen moet worden. De lange muur kan wel geschilderd worden hoop ik, dat scheelt al een hoop. Het is nu zachtroze, maar dat valt niet meer in de smaak... Dus we gaan voor wit en dan kan ze met muurdecoratie de kleur aanbrengen. De Hans Innemée collectie (3 zeefdrukken) hangt bij haar op de kamer, dus dat mag ook wel mooi uitkomen ;-) Op roze was nu een beetje gek...
Dit is een van de drie zeefdrukken die er hangen. Ik vind zijn werk zó mooi! We hebben er eentje met twee vogels (voor mij symboliseren die manlief en ik) en twee losse werken met kleine vogels (die de kinderen symboliseren).


Maar goed, eerst werken, tussendoor genieten van de 10km zwemmen in open water voor de mannen en vanavond na de Japanner (ik neem het op) genieten van de rekstok finale van Epke. Maakt niet uit wat hij haalt, het behalen van de finale is al een prestatie op zich.

Een hele fijne dinsdag!
xxx Emilie xxx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!