vrijdag 12 augustus 2016

post, turnen en breien (week 32 2016 - donderdag)

Ik zou graag over iets anders schrijven, iets spannenders, iets kunstzinnigers, maar werken, sport kijken, een was draaien, boodschappen, koken en een klein beetje breien. Meer heb ik niet gedaan gedaan gisteren... Oh en er was post :-)

En dat betekent een heerlijke zen-dag dus.

Op het werk hebben we tussendoor over de olympische spelen gepraat, om 14u ging ik naar huis. Daar ging de tv aan en startte het 'tussen de bedrijven door' kijken. Het roeien was spannend én we wonnen een zilveren medaille. Weer zaten we klaar voor judo, maar helaas weer een deceptie voor mijn judo-fan. Grol kon het niet waarmaken, helaas.

Daarna waren de kinderen boven bezig met een racebaan en een kussengevecht :-)

Een was ging in de droger, een nieuwe was in de wasmachine. De post werd bezorgd.
Wat een super leuk boek weer van Flow. Ik als fan van het eerste uur ken deze posters wel al, maar het blijft mooi om ze gebundeld te zien.
De kaart is van mijn Franse vriendin Hélène, ze was op stedentrip in Praag.
We aten makkelijke nasi met extra kip uit de oven en kletsten gezellig na met zn vieren.

En daarna gingen we eens lekker zitten voor de meerkamp turnfinale met twee Nederlandse dames. Eythora Thorsdottir werd 9e, echt geweldig! En zo jammer dat Lieke Wevers van balk viel, anders had ze misschien ook wel een plek in de top 10 gehad.
Dochterlief breide aan haar sjawl en ik hielp als er steken vielen. Uiteindelijk zat ik te breien en zij zat ademloos turnen te kijken :-)
(Het rood/gele gehaakte vierkantje maakte ik al eerder)

Ik wens iedereen een fijne vrijdag toe. Voor mij nog een dagje werken, vanavond naar een verjaardag en dan weekend!
Op zaterdag staan er weinig plannen, misschien langs oma, misschien naar de film. Zondag gaan we met zn vieren naar Paleis het Loo waar allerlei activiteiten gepland staan. En gaan we bij mijn ouders eten. De kinderen gaan er komende week logeren, daar hebben ze nu al zin in!

Wat zijn jullie weekend plannen?
xxx Emilie xxx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!