dinsdag 30 augustus 2016

gelukkig, ik teken weer.... (week 35 2016 - maandag)

Mot
aquarel
8x9cm
Na een normale werkdag, waarbij zoonlief de boodschappen deed (heerlijk!) en ik daarna makkelijk kon koken omdat alles al in huis was, had ik 's avonds na het eten eindelijk weer de rust om te tekenen/schilderen. Ik heb 4 lijsten liggen voor 8x9cm werk. Ik ben er alleen nog niet uit wat ik daarin wil doen qua onderwerp. Veren, eieren, insecten... Nu ben ik altijd wel gefascineerd door van die opgeprkte insecten (ook al vind ik het zielig...) en dat had ik in mn hoofd toen ik ermee aan de gang ging.
Want ik ben gestart met een groot vel (30x40cm) op te delen in vierkantjes met als uitsparing de 8x9cm afgetekend. En heb gisteren dit motje als een eerste probeersel gemaakt. Eerst in potlood en daarna met aquarel uitgewerkt. Misschien wordt het inderdaad een insecten reeks, want er is door zoonlief nu een libelle aangevraagd... dat ga ik vanavond proberen :-)
En wie weet maak ik er wel een dagelijks project van, dan blijf ik weer aan het tekenen/schilderen want ik heb het toch wel erg gemist...

Een hele fijne dinsdag!
xxx Emilie xxx


3 opmerkingen:

 1. Ik zag hem al langs komen op IG en ik vind hem echt geweldig mooi. Zo leuk van deze miniatuurtjes... Een serie eieren zal ook heel leuk zijn...
  Fijne avond,
  liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. libelle's. Ik vind het ze fascinerend. Ik heb net een stempelset gekocht en ga er achtergrond mee stempelen.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank voor je reactie!