donderdag 7 juli 2016

post in en uit, een aquarel en emotioneel afscheid groep 8 (week 27 2016 - maandag tm donderdag)

Er kwam gezellige post binnen
Er ging gezellige post uit
We genoten van de groep8 musical 
(onze dame in paars/zwart in het midden)
En dochterlief heeft een super mooie solo gezongen!
Ik probeerde iets uit in aquarel - een bootje 
en hoe dat dan weerspiegelt in het water. 
Het uiteindelijke resultaat komt later.
En dan echt het afscheid van groep8... 
Spannend, wat gaat de meester over mij zeggen..?
Niets dan goeds gelukkig :-)
En na een emotionele muziek sessie,
namen de meiden van groep8BA afscheid van elkaar.Vanavond haal ik zoonlief op de camping op (hij was met een vriend mee), morgenochtend mag hij zijn rapport afhalen. En dan heb ik een brugpieper en een tweede klasser :-) Dat wordt wennen....

De komende tijd zal ik me af en toe zal melden, maar dan alleen als ik écht iets te melden heb of een mooie foto wil delen ofzo. Want het is vakantietijd en dan gaat alles wat langzamer en met minder internetten (anders geniet je helemaal niet van alle leuke vakantie uitjes, toch?)
En ik doe mee met de ArtJournal Summer School van Marieke Blokland, dus ik hoef me niet te vervelen. Er worden nog wat creatieve spulletjes thuis bezorgd en dan kan ik echt van start... Heerlijk, ik heb er zo'n zin in!

Ik wens iedereen een fijne vakantie en mooie zomer!

xxx Emilie xxx


2 opmerkingen:

 1. Hartstikke leuk voor Tessa dat ze zo'n leuke musical-avond hebben gehad. Goed afscheid nemen want het is echt het einde van een tijdperk.
  Geniet lekker van de vakantie en doe heerlijk rustig aan.
  Fijne dag,
  liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja dat afscheid nemen in groep 8 is altijd even wat. De middelbare school vind ik een hele andere tak van sport. Hele fijne vakantie toegewenst. Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen

Dank voor je reactie!