vrijdag 1 juli 2016

klassenuitje, pizza en wasgoed (week 26 2016 - donderdag en vrijdag)

Het komt niet vaak voor, maar soms heb ik gewoon geen foto's.....

Het klassenuitje van zoonlief was heel erg geslaagd, trampolinespringen bij Jumpsquare en daarna eten bij de McDonalds.

De door dochterlief gevraagde pizza-avond was een minder groot succes. Glutenvrije kant en klare pizza's groeien niet aan de bomen, maar gelukkig verkoopt Jumbo ze wel. Dus... ik deed meteen de algemene boodschappen, nam 3 pizza's mee en het eten voor vrijdag. Alles leek goed te gaan.... maar helaas, de 3kaaspizza van manlief was helemaal door de oven gedropen, dus die is weggegooid en vervangen door een andere. Gelukkig zit de appie niet ver weg :-)

's avonds gestreken en met zoonlief zitten kletsen toen hij thuis kwam. Aan dochterlief is te merken dat ze aan vakantie toe is. Helaas moet ze nog een hele week naar school én ook gewoon morgen. Onder protest is ze naar boven vertrokken
"En wat ga JIJ dan doen?" Was haar laatste poging om mij over te halen dat ze nog mocht blijven....:-)

En wat ging ik doen? Ik heb een (voor mij) nieuwe detective serie "Vera" zitten kijken. Lang leve de opname functie van digitale tv. Want de detective maand op npo2 is super leuk, maar dat kan ik niet allemaal 'live' zien. En zo kan ik gewoon kijken als ik dat wil. Ook de kinderen hebben de opname functie ontdekt. Blijkbaar zijn ze fan van Scoobiedoo, de Flintstones en de Jetsons... ik heb regelmatig flashbacks naar mijn jeugd :-)

Vandaag, vrijdag, is het een normale werkdag, schooldag voor dochterlief waar de klas wordt schoongemaakt (door de leerlingen :-) - een zware dag voor mijn opruim wonder hahaha Alhoewel als je dat dan mag doen met je vriendinnen en heel veel emmers met sop is het ineens wél leuk om te doen. hmmm misschien een idee voor thuis ;-)
Ik zocht voor ik wegging de was uit op kleur, haalde de oude was uit de droger, deed het wasgoed in de droger en deed een nieuwe was erin - nu liggen er nog 4 wassen te wachten. Het wasgoed uit de droger was voornamelijk roze, dus over het algemeen is dat dan van dochterlief.
Helaas zaten er geen dingen in die ze aan wou, dus ze is vertrokken in een rok en zwart t-shirtje. Lekker praktisch om in schoon te maken ;-)

Zoonlief mag uitslapen en de rest van de familie is zwaar jaloers!
Hij heeft het huis bijna de hele dag voor zich alleen. Ben ik ook jaloers op.
En hij mag met zn zus lunchen. Ben ik ook jaloers op.
Maar ik gun het hem wel, zo ben ik dan ook wel weer :-)

Ik wens iedereen een hele fijne vrijdag en alvast een fijn weekend.
Volgende keer heb ik weer foto's, beloofd!

xxx Emilie xxx

1 opmerking:

  1. Jammer van de pizza's.
    Die detective serie klinkt als iets wat ik ook leuk zou kunnen vinden.
    Succes met de laatste loodjes.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank voor je reactie!