maandag 13 juni 2016

voorbereidingen, workshop en de hhmarkt (week 23 2016 woensdag tm zondag)

Dinsdag
Manlief's verjaardag met taart en Irish Coffee afgesloten. 

lekker.....
Woensdag
Thuisgewerkt en mijn moeder kwam even buurten. We hebben samen gekeken naar de stukken die ik mee wil nemen naar de markt. Ik had o.a. nog mooie hangende lijsten die we hebben gevuld met Zentangle tiles.
Er was een extra turnles met ballet en andere sierlijke bewegingen.
Dochterlief deed het geleerde even voor in de tuin :-)

Donderdag
's avonds kwamen mijn ouders nog wat laatste spullen brengen voor de markt. En ze hadden nog een aantal ingelijste stukken bij zich.
Dit is een bijoux tile (2 inch x 2 inch) - heel klein dus... in een passe-partout.

Vrijdag
Vandaag volg ik met Conny een workshop Creatief met je eigen handschrift bij Scrap&Co in Klarenbeek. Erg leuk om te doen en toch weer wat nieuwe dingen geleerd.


Zaterdag
De jaarlijkse turnwedstrijden van de kinderen begonnen al om 8u 's ochtends. Ze hebben hun oefeningen kunnen doen (ik heb ze gefilmd) en bij de prijsuitreiking ging het mis, nou ja mis, bij de locatie wel te verstaan. De stroom viel uit, hele sportzaal donker, pc's vielen uit... dus is het festijn verder afgelast en krijgen ze de uitslag tijdens hun normale les.
Verder een rustige middag met de laatste voorbereidingen - kratjes inpakken, wisselgeld regelen en nog zo wat praktische dingen.

We aten taco's in de tuin.

Zondag
Het was zover, om half negen vertrokken manlief en ik richting Vredenburg in Utrecht voor de HHmarkt.
Het opzetten ging zeer voorspoedig, waardoor er nog tijd over was om zelf de markt over te gaan, nog even naar het toilet en koffie halen voor het echt begon. Wat een creativiteit om mij heen, heerlijk om met iedereen te kletsen, inspiratie op te doen.

Tijdens deze fijne dag heb ik mooie complimenten mogen ontvangen, hebben een aantal tekeningen een nieuw huis gevonden en werden de gedrukte kaarten aardig verkocht.
De kinderen vermaakten zicht ook prima. Ze proefden  vlierbloesem limonade en kregen aan het einde zelfs een kaartspel cadeau (de dame vond het zo leuk dat zo het zo enthousiast hadden gespeeld). Wat een fijne sfeer hing er. Als deze markt er volgend jaar weer is in Utrecht, ga ik zeker weer inschrijven. 

Het weekend eindigde bij de McDonalds (is een traditie van staan op vlooienmarkten en dan de opbrengst samen uitgeven).

Al met al een fijn weekend om op terug te kijken. Want ik heb genoten en ben een tevreden mens.

Ik wens iedereen een hele fijne maandag!
xxx Emilie xxx

1 opmerking:

 1. Hoi Emilie, wat heerlijk dat je zo'n fijne dag hebt gehad op die markt in Utrecht. En nog aardig verkocht ook!! Helemaal mooi!
  Je hebt echt een heerlijke week gehad, zo te lezen. Nog gefeliciteerd met je man zijn verjaardag. Taartje ziet er lekker uit. Ik hoop dat je beide kinderen later een mooie prijs in ontvangst mogen nemen tijdens de prijsuitreiking. Ik was afgelopen week ook in Klarenbeek. Jij zat aan de ene kant van Klarenbeek en aan de andere kant van Klarenbeek ligt de Woudweg, daar woont mijn broer en vandaar maakten we onze fietstocht. Ik ben wel langs die winkel van Scrap&co gekomen, op weg naar het station.
  Ik wens jou ook een heerlijke week toe,
  liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen

Dank voor je reactie!