donderdag 16 juni 2016

Verstuurde post, een getekende veer en iets leuks met droogbloemen (week 24 2016 - woensdag)

Dinsdag ging deze post op de post. De eiffeltoren tekende ik zelf voor Jessica op de envelop. Ze kreeg van mij een serie kaarten van de Eiffeltoren en dit was de derde en laatste met het 'puntje'. :-) De andere twee kaarten zijn uit de Flow ansichtkaarten serie en die gingen naar Rebecca en Claudia.

Helaas had ik geen post. Omdat zoonlief ziek naar huis was gekomen, ging hij niet turnen. Daardoor had ik tijd om op en neer naar mijn ouders te rijden en de geleende marktspullen terug te brengen. Gezellig koffie zitten drinken en bijgekletst.

Woensdag
Zoonlief is weer beter gelukkig.

Ook vandaag gaat er post op de post, naar jarige jobs, twee kaarten voor trouwdagen en een dikke knuffel voor....

Dochterlief had bloemetjes gedroogd en vroeg wat ik ermee wilde doen...
nou ik wou er dit mee doen :-)
Ik heb het ingelijst, maar ben niet tevreden over het passe-partout, dus ik ga nog met mijn vader aan de slag voor een andere. Ik wilde graag droogbloemen en tekenen combineren. Of ik mijn getekende bloemetjes zwart wit laat weet ik nog niet zeker, want als ze kleur zouden hebben veranderd de dynamiek. Wel leuk om mee te experimenteren.

Met Els afgesproken voor ontbijt bij de Ikea, was heel gezellig tot ik werd gebeld door mn werk en aan de slag moest....

Tegen de avond nog een idee uitgewerkt, deze veer in zwart wit is eigenlijk een Tangle (Featherfall) maar die heb ik wat aangepast, dat heet dan een Tangleation...
Dat weet natuurlijk niemand, want het ziet er gewoon uit als een veer... en die vind je mooi of niet mooi.
Ik heb hem ingelijst en ook daarbij ging het mis met het passe-partout. Het stukje papier is net te smal, dus ook daarvoor ga ik met mijn pappa praten :-)

Ik deed de post op de post en haalde boodschappen.

We aten gezellig met zn vieren

En ik tekende het cadeau voor dochterlief's verjaardag, maar dat kan ik nog niet laten zien, want ze leest mee.... dus nog even geduld tot zaterdag. Ik ben erg benieuwd wat ze ervan zal vinden.

Een hele fijne donderdag gewenst!
xxx Emilie xxx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!