dinsdag 21 juni 2016

post, regen en een schone auto (week 25 2016 - maandag)

Maandag
Na lange tijd een lege postbus (voor mij dan, want dochterlief ontving wel verjaardagspost hoor) zat er zaterdag een mooie kaart in de bus van Claudia. Ik zag hem alleen pas vanmorgen in de keuken, want hij zat tussen folders ingeklemd, dus gelukkig maar dat ik deze keer het stapeltje nog even doorkijk op leuke koopjes, anders was deze kaart ongezien in de papierbak verdwenen. Dat zou zonde zijn geweest.


Verder heeft het gisteren alleen maar geregend, iedereen is natgeregend bij het fietsen. Dochterlief zelfs zo erg dat ze helemaal doorweekt (ook al had ze een regenpak aan) thuiskwam van orkest training (1e viool - trotse mamma).

We konden met zn vieren eten wat gezellig was. Daarvoor én daarna met zoonlief zijn wiskunde toets voorbereid.

Dinsdag

Vandaag wordt (tijdens mijn werk) mijn auto schoongemaakt door een bedrijf dat stoom gebruikt. Dat is milieuvriendelijk en dat vind ik dan weer fijn. Dus vanmorgen als voorbereiding de auto uitgemest, wat komt daar dan toch altijd weer uit de achterbank komt aan spulletjes, papiertjes, snoepjes, leeggelopen ballonnen al dan niet op van die stokjes, pennen zonder dopje, plastic flesjes drinken al dan niet gevuld... (waar ik overigens tegen ben, want ze hebben allebei een dopper....)
Maar als ik straks naar huis ga, dan doe ik dat in een schone en mooie auto. Kan ik nu al van genieten.

Een hele fijne dinsdag gewenst!
xxx Emilie xxx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!