donderdag 2 juni 2016

post, paddenstoelen en visitekaartjes (week 22 2016 - woensdag)

Zoals gezegd, ben ik bezig met ovalen lijstjes en paddenstoelen....
Dit is de eerste Zentangle paddenstoel.
En dinsdag was er post. Een lieve zelfgemaakte kaart van Conny van het gelli-plate papier dat we samen maakten. Ze zag er grappige vissen in. En ik nog een haai. Heerlijk die creativiteit!
Dit is de tweede paddenstoel

Woensdag
En dit is de derde paddenstoel
 Ik ben heel blij met hoe ze geworden zijn.

En toen ik thuiskwam van de training die ik volg voor mn werk, was er leuke post.
Mijn visitekaartje!
 En mijn oorspronkelijke artjournal - waar alles mee begonnen is - deze ging op 15 september 2013 onderweg en heeft sindsdien heel veel landen 'aangedaan'. De laatste entree is uit Zuid-Afrika. Ik zal een ander blog maken en vertellen over de pagina's en ze ook laten zien.
 Thuis nog een foto gemaakt van de drie ovalen lijstjes bij elkaar. Tijdens de training had ik ze bij me en die zeiden dat het leuk zou zijn ze als set te verkopen. Ik ga eens goed nadenken over prijzen van mijn werk, ze waren zeer behulpzaam met opmerkingen en tips.
 Vandaag is er een collega jarig en ik vouwde een "overhemd" voor hem. Zo leuk om met origami bezig te zijn.
Vanmorgen werken, vanmiddag met de katten naar de dierenarts en vanavond haken in Houten. Zoonlief heeft een studiemiddag - wat betekent dat hij thuis is :-) , manlief heeft een rare gebroken dienst waardoor hij heel laat moest beginnen en dan dus ook heel laat thuis is en dochterlief heeft vandaag de doorloop voor haar groep8 musical - spannend!

Een hele fijne donderdag!
xxx Emilie xxx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!