vrijdag 6 mei 2016

Mamma meerkoet, quote en bevrijdingsdag (week 18 2016- woensdag en donderdag)

Woensdag
Mamma Meerkoet is erg beschermend voor haar jongen.... 
we mochten NIET in de buurt komen :-)

Geniet van de kleine dingen en dit kleine plantje viel me op. Gewoon lekker in een hoekje van de brandgang staat dit plantje paars te stralen...

In mijn wijk doen ze aan Urban Gardening en daar kan je altijd even kijken naar de kippen vanaf een Gaudi-achtig bankje. De zwarte kip vond t maar niks, want de watermeloen was voor haar... maar ze moest m toch delen... :-) 

En daarna de quote afgemaakt voor Anita. "Is dat wat je drijft hetzelfde als dat wat je gaande houdt"
Ik ben er voor mezelf nog niet achter, deze quote is zeer diepgaand. Maar het Handletteren lukte gelukkig wel!

Donderdag
Zo, nu nog op maat, ondertekenen en opsturen.
Zo ging hij op de post (nou ja in een enveloppe natuurlijk :-) )
Toevallig wist ik dat bijna Anita jarig is en deed er een gezellige kaart voor haar verjaardag bij. Hopelijk ontvangt ze het op tijd.
 Ik maakte nog meer post en het ging allemaal mee om bij het postkantoortje te posten.
 Onderweg naar een Festival, zwaaiden we af, liepen naar het stadscentrum via het park
 vermaakten ons met kleefkruid :-)
 Zagen mooie architectuur en dronken koffie op het terras van La Place.
Na een heerlijke relaxte middag lezend in de tuin konden we (nadat er een bankje uitelkaar was gehaald en het gras gemaaid door manlief) ook nog genieten van de eerste bbq maaltijd van het seizoen.

's avonds een zeer spannende X men - film gekeken met de kinderen (12+ ) was het een hele fijn Hemelvaart / Bevrijdingsdag geweest.

Dan nog een update over de twee markten voor 80 euro. Ik heb besloten om het niet te doen, ik vind het te duur voor een eerste markt. Ik ga me richten op het maken van meerdere formaten qua werk, zodat ik in verschillende prijsklassen wat te verkopen heb. En dan kijken we wel waar het toe leidt. Volgend weekend (15 mei as) zijn mijn kaarten in Buren op de kunstmarkt te koop (via de kraam van mijn moeder www.jokekoenen.nl) dus dat vind ik al erg leuk. Het is sowieso een gezellige markt met veel diversiteit en een prachtig stadje.

Voor nu, een hele fijne vrijdag en alvast een fijn weekend gewenst!

Lieve groet
xxx Emilie xxx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!