donderdag 12 mei 2016

IJs, post en een training (week 19 2016 - dinsdag en woensdag)

Dinsdag
Het was zo'n warme dag op kantoor dat we werden verwend met een ijsje!

Er ging post op de post

Omdat er kinderen naar vioolles en turntraining moesten, maakte ik een snelle rijst maaltijd. Goed geholpen door zoonlief die het rijst koken voor zijn rekening nam. Fijn zo'n keukenhulp!

's avonds keken we gezamenlijk naar het EuroVisieSongfestival tot Douwe Bob geweest was en daarna gingen ze slapen. Ik keek de uitslag, verbaasde me over sommige andere landen die 'door' waren en vierde in mn eentje een feestje dat Douwe Bob naar de finale door is :-)

Woensdag
De bovenste kaarten kwamen vandaag binnen, de andere gisteren en al eerder, maar ik vond het leuk om deze kaarten te combineren voor de foto. Ik kreeg post van de Brievenbusgeluk dames: Rebecca, Conny, Claudia en Jessica deze en vorig week. Erg lief!

Dus dit was fijn thuiskomen na een trainingsdag in Zwolle. Ik doe Beïnvloedingsvaardigheden en dit was de eerste dag. Een zeer interessante training waar ik veel in hoop te leren. Sowieso zijn er dus verschillende stijlen van beïnvloeden en daar oefen je mee. Ook met schakelen tussen die verschillende stijlen. Dit kan in mijn werk helpen om in vergaderingen en andere settings meer voor elkaar te krijgen. Dus het was zeker leuk, maar ook best wel vermoeiend.
's avonds lekker in de tuin frietjes gegeten en daarna naar Idols gekeken. Dat was het enige waar ik me nog op kon concentreren :-)

Donderdag
Vandaag een normale werkdag en vanavond ga ik naar Haken in Houten. Daar heb ik zin in!

En morgen heb ik een dagje vrij en ga met dochterlief naar de Apenheul. Fijn die Jumbo kortingsbonnen! Ze heeft deze week vakantie, maar afspreken met vriendinnen bleek lastig en eigenlijk was ze wel klaar met 'overdag alleen' zijn. Ik kon vrij krijgen en gelukkig is het op vrijdag nog een mooie dag met zon, dus daar gaan we van genieten.

Voor nu, nog een hele fijne donderdag!
xxx Emilie xxx

2 opmerkingen:

 1. Hoi Emilie,
  Wat kreeg je weer heerlijke post, vooral die van het popje met kusje vind ik heel erg lief. Ik heb helemaal niets van het songfestival gezien, alleen meegekregen dat de beelden van Douwe Bob al te vroeg waren vrijgegeven of zo...
  Ik hoop dat je met Tessa een heerlijke dag in de Apenheul zult hebben morgen. En haakze voor vanavond,
  Fijne avond,
  liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen

Dank voor je reactie!