vrijdag 20 mei 2016

Een Zentangle tuin in wording.... (week 20 2016 - donderdag)

Ik heb de Zentangle smaak weer te pakken. Heerlijk om met deze tekeningen bezig te zijn. 
Het leek me leuk om verschillende formaten tekeningen te maken, deze is is op a4.

Dit is de schets die ik maakte als uitgangspunt.

Gisteravond ben ik tot zover gekomen met de uitwerking.

Dochterlief vond het zo mooi worden en dan met name de kleine boom rechts op de tekening. Of ik die voor haar wilde maken voor op haar kamer. Lief. Natuurlijk wil ik dat. Ik heb nu met haar afgesproken dat ik een tekening maak als verjaardagskado, maar dat die dan wel een verrassing blijft. Dat betekent ook voor jullie (is maar tot 18 juni - valt mee) want zij leest mijn blog ook en anders is het geen verrassing :-)

Vrijdag
En vanmorgen kon ik het niet laten, ik moest er aan verder. Verslavend hoor :-) Hij is nog niet af, want er missen nog veel details die ik in mn hoofd heb. Maar ik wou zien hoe het er mét passe-partout uit zou zien. Nou ik vind het wel wat hebben....


Vandaag dus een gewone werkdag maar ik merk dat het kriebelt. Als ik vanavond thuis ben ga ik er lekker verder aan werken. Zo heerlijk ontspannend.

Wat doe jij als ontspanning? Muziek maken, tv kijken, boek lezen... ik ben wel benieuwd en hoop dat je het wilt delen.

Een hele fijne vrijdag!
xxx Emilie xxx

3 opmerkingen:

 1. WAt een prachtige tekening wordt dit zeg. Ik snap dat Tessa er ook graag eentje voor haar kamer wil hebben. Wordt een heel mooie verrassing.
  Voor ontspanning mag ik heel graag bloggen, haken, lezen, wandelen, en voor de avonden heel graag tv kijken, een mooie serie of een goede film.
  Ik wens je alvast een heerlijk weekend,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lief van je. En dat zijn zeker hele fijne manieren om te ontspannen. Ik heb net een baby-cadeautje bij je dochter besteld, wat een fijne spulletjes heeft ze te koop op www.littlez.nl Fijn weekend! xxx Emilie

   Verwijderen
  2. Ik hoorde het al Emilie, trouwens, Littlez is van ons allebei. Ik heb het item gemaakt dat je hebt gekocht. Ik vind het heel leuk dat je wat bij ons hebt besteld. Voel me vereerd!
   Liefs, Mirjam xx Fijn weekend!

   Verwijderen

Dank voor je reactie!