dinsdag 12 april 2016

Tijger voor een jarige zoon (week 15 2106 - maandag/dinsdag)

Maandag
Er is een RR ronde bezig, die bijna klaar is. Maar dit boekje moet nog 1x door en dan is de laatste in de rij aan de beurt. Ik tekende o.a. vrolijke bloemen :-) Hij is klaar en kan op de post.

Er gaat ook post voor Vera op de bus.

Daily Drawing - Something you ate today: A Ham/Cheese Sandwich :-)


Daily quote - past prachtig bij de jarige zoon morgen.... Wat vliegt de tijd. 13 jaar zijn omgevlogen... Ik hou erg veel van hem en geniet elke dag van hem, al kan me soms aardig irriteren natuurlijk :-) 

Deze verjaardagskaart maakte ik voor hem. Hij houdt van tijgers...


Dinsdag
Vanmorgen hingen dochterlief en ik slingers op, maakten we ontbijt op bed en zongen voor zoonlief. Hij kreeg deel 8 van de Grijze Jager, een Donald Duck pocket én de tijger kaart, Hij was echt nét wakker. Hij zei: mooi mam, die tijger voelt zich vast net zo moe als ik - ik moest lachen maar zuslief zag er de humor niet van in en reageerde geïrriteerd, nee joh, de tijger zingt een liedje voor je....

Vandaag op school een geschiedenis en wiskundetoets, gelukkig eten we dan vanmiddag appeltaart en deelt hij vanavond chips uit bij turnen. Het wordt een topdag :-)

Een hele fijne dinsdag!

xxx Emilie xxx

1 opmerking:

 1. Van harte gefeliciteerd met je grote zoon Emilie. Waar blijven die jaren toch, ze vliegen echt om hè? Mijn oudste is al weer 32... en de jongste wordt in juni 26... sjonge, wat word ik dan al oud...haha...
  Leuke post weer voor iedereen. Ook de tijgerkaart is super.
  Fijne avond,
  liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen

Dank voor je reactie!