donderdag 14 april 2016

Spierballen, Cactus liefde en een eend in de voortuin (week 15 2016 - dinsdag tm donderdag)

Dinsdag
's middags waren opa en oma er met appeltaart! Fijn intiem feestje gevierd. 
En daarna moest hij naar turntraining, want met de finale in zicht kan hij niet overslaan. En buiten dat, hij wou natuurlijk chipsjes uitdelen. 

Met manlief samen naar zoonliefs mentrix. Als hij zo doorgaat, gaat hij met gemak over naar de tweede klas. Fijn om te horen! Toen snel door naar turnen om hem op te halen.

En bij turnen hoort ook opruimen - doet hij keurig :-) 
spierballen hoor!
De uitdaging bij de AprilArtChallenge was - wat is je spirit animal? Mijn eerste gedachte was een Adelaar. Ik heb toch een online test gedaan en - wat een verrassing - daar kwam Vogel uit, met Adelaar, Havik en Uil als grootste voorbeelden. Dus ik koos de adelaar....
Spirit Animal - Vogel
's avonds landde er nog een verzoek om een ansichtkaart te tekenen in mijn mailbox. Astrid had mijn logo-foto op Facebook gezien (www.facebook.com/ateliereem) en die wilde ze graag als ansichtkaart. Helaas, het origineel zit in mijn artjournal. Maar eentje voor haar schilderen was natuurlijk ook een optie. Ik ben benieuwd hoe dit gaat aflopen.....

Daily quote voor LetterItApril

Woensdag
Woensdag is thuiswerk dag. En het was een drukte van jewelste. Gelukkig alles in goede banen kunnen leiden.

En met Astrid een prijs en formaat afgesproken, én op zwart graag :-)
Ik had natuurlijk mijn eigen voorbeeld, maar heb hem toch weer anders gemaakt. 't moet wel leuk blijven natuurlijk :-)
in opdracht gemaakt - bijna af,
alleen het hartje mist nog
acrylverf
 't hartje toegevoegd en daarna er een ansichtkaart van gemaakt.
De verkoop ging via Etsy, dus ik heb hem daarop gezet met een bericht aan haar. Nog geen minuut later had ze hem al gekocht - ze was er erg blij mee. En ik ook :-)

De AprilArtChallenge ging over Song Lyrics. Passenger is mijn favoriete artiest en dan met name het liedje "All the little lights". Prachtige tekst. "We're born with millions of little lights shining in the dark" en de vraag is dan hoe ga je daarmee om, wat gebeurt er in je leven om die lichtjes te laten doven, wanneer krijg je er lichtjes bij.
Als je het liedje niet kent, raad ik aan het eens te luisteren en dan met name naar de tekst. Ik vind het inspirerend.
 Daily quote van LetterItApril
Donderdag
De cactus is droog en kan op de post. Ik schilderde nog een mini cactus op de envelop. En nu wachten op de reactie van Astrid op mijn geschilderde cactus als ze hem in het echt ziet.
Ook gaat er een kaartje naar een vriendin.

Daily quote voor LetterItApril

Ik wou nog even de voortuin met jullie delen. De wilde hyacint neemt de border over...
en moet hem delen met een eendenpaartje dat er graag eieren in wil leggen.... Lijkt met niet zo'n beschut plekje, of ze zitten misschien achter de passiebloem... Vanavond maar eens naar kijken.

Zojuist kreeg ik bericht dat de inkleur-ansichtkaarten klaar liggen bij de drukkerij. Dus vanmiddag ga ik ze ophalen. Ik ben erg benieuwd!

Ik ben eigenlijk ook wel benieuwd naar iets anders.
Vinden jullie het nog steeds leuk om over mijn 'gewone' leven te lezen? Of lees je liever alleen de kunstzinnige en postgerelateerde dingen? Want ik combineer het nu vaak, maar kan er ook losse berichten van maken natuurlijk. Ik hoor graag jullie mening!

Iedereen een hele zonnige donderdag toegewenst!

xxx Emilie xxx

1 opmerking:

 1. Wat een heerlijk kaartje is dat geworden, met die cactus er op. Hij is echt prachtig. Je tekeningen en quotes zijn ook weer prachtig mooi.
  En op je vraag: Ik vind het juist heel leuk om alles door elkaar te lezen, dus over je creativiteit, maar ook over je 'gewone' leven. Dat maakt het voor mij juist heel erg leuk. Dan zie je dat je ook maar een heel 'gewoon' mens bent, met je kids en je werk en zo... Dus wat mij betreft gewoon zo doorgaan.
  Fijne avond,
  liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen

Dank voor je reactie!