vrijdag 15 april 2016

In Kleur Ansichtkaart te koop, mooie bloemen en een feestje (week 15 2016 - donderdag/vrijdag)

Donderdag

Na school een ijsje gehaald met dochterlief en daarna Claudia en haar zus ontmoet in Nieuwegein Centrum. Want die kans kon ik niet laten liggen natuurlijk nu ze zo dichtbij waren.
Leuk om even bij te kletsen in t zonnetje.

Daarna de "zelf te kleuren" ansichtkaarten opgehaald en ik ben er helemaal blij mee.
Tadaah....

"Spring is in the Air"
Met mooie strakke achterkant incl www.ateliereem.nl
Ja ik werd er echt helemaal vrolijk van. Ze zijn prachtig wit en van goed kleurbaar materiaal. Ik kan niet wachten om ze zelf uit te proberen met verschillende materialen.

Daarna nog de verjaardagsboodschappen gedaan. We vieren zoonliefs en mijn verjaardag (komende dinsdag) aankomende zondag. Alleen heb ik geen tijd meer om boodschappen te doen. Vanavond redactie vergadering voor de wijkkrant, morgen overdag werken en aansluitend een Feest (leuk!!), zaterdag ga ik de bloesemtocht lopen met mijn vader, de kinderen, broer, schoonzus en nichtjes. En zondag gaan de winkels pas open om 12u.... maar dat is een beetje krap voor taarten enzo.

Dochterlief had hetzelfde probleem en ging nu alvast mijn verjaardagscadeautje kopen. Erg lief natuurlijk, maar ze was wel boos en verdrietig toen de dame van de bloemenwinkel vertelde dat de bloemen waarschijnlijk maar 5 tot 6 dagen goed zouden blijven. Want ze had ze verborgen willen houden thuis en dan pas dinsdag geven....
Dat was dus niet zo'n goed plan. Na een dikke knuffel, klaarde ze weer wat op en zei, dan geef ik ze zo thuis aan je en kunnen we er meteen van genieten. Precies :-)
Prachtige bloemen uitgezocht door dochterlief
De post van vandaag was een leuke Lentekriebels kaart én mijn eerste verjaardagspost. Spannend.... maar het blijft echt dicht tot dinsdag. Beloofd.
Bijschrift toevoegen
Na het eten had ik dus een redactievergadering en daarna was het te laat om nog met mijn kaarten 'te spelen' :-)

Vrijdag
Vanmorgen kon ik het niet meer laten.... ik heb een ansichtkaart ingekleurd met distress markers (soort stiften) en het was heerlijk ontspannend om te doen. Ook fijn om te merken dat het papier tegen stiften kan. Ik ga hem ook nog in potlood maken en uitproberen of aquarel ook lukt.
Heerlijk lente-vrolijk geworden!
De " In Kleur" Ansichtkaart in kleur :-)
Nou hopelijk vinden jullie hem even leuk geworden als ik en denk je "die wil ik ook graag inkleuren en versturen" (of zelf houden natuurlijk). Hij kost €1 (ex verzenden).
Dus als je hem ook wilt hebben om in te kleuren, stuur me dan een mailtje: info@ateliereem.nl of neem een kijkje in mijn Etsy winkel. Ik heb een knop rechtsboven op mn blogpagina toegevoegd waardoor je meteen in mijn winkeltje terecht komt.

Vandaag een gewone werkdag en dan vanavond aansluitend het jaarlijkse bedrijfsfeest. Daar heb ik wel zin in. Er wordt het jaarlijkse Cabaret opgevoerd en we eten daarna gezamenlijk.

Voor nu, een hele fijne vrijdag gewenst!
xxx Emilie xxx1 opmerking:

 1. Wat zijn je kaarten mooi geworden. Zien er heel professioneel uit hoor.
  Ach, wat lief van Tessa dat ze bloemen voor je wilde kopen, en die dan als verrassing pas dinsdag geven. Dat gaat natuurlijk niet nee...
  Ik hoop dat je vandaag heerlijk gewandeld hebt tijdens de bloesemtocht en dat jullie een heel fijn feest vieren morgen.
  Fijn weekend,
  liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen

Dank voor je reactie!