dinsdag 19 april 2016

Happy Birthday to me... (week 16 2016 - dinsdag)

Hieperdepiep vandaag is mijn verjaardag en wat word ik lekker verwend :-)
De bos bloemen van dochterlief wordt alleen maar mooier, moet je deze tulp toch zien bloeien. Heerlijk!
Met het ontbijt op bed, kreeg ik ook (eindelijk) alle post :-) Wat fijn om alles te mogen uitpakken en bekijken. Er zat bij de mooie kaarten, ook een tegoedbon voor een museum bezoek met twee vriendinnen, een mooie metalen box met kleurboek (de metalen box krijgt een bestemming voor mijn markers die plat moeten liggen), een sleutelhanger en een katten-broche. Zo lief allemaal!


En beneden wachtte er nog een prachtige bos bloemen van manlief op me.

Op kantoor is alle taart al lang en breed op, gelukkig had ik twee cakes, een appeltaart en een slagroomschnitt (enige aankoop) mee.

Straks komen mijn ouders en eten we gezamenlijk. Fijn hoor, jarig zijn :-)

Oh ja, ter ere van mijn verjaardag heb ik een kortingscode aangemaakt. Dus als je vandaag iets in mijn Etsy winkeltje koopt en er BIRTHDAY2016 als kortingscode bij invult, vervallen de verzendkosten (binnen Nederland).

Iedereen een fijne dinsdag!
xxx Emilie xxx

3 opmerkingen:

  1. Van harte gefeliciteerd, maak er een gezellige dag/avond van en wat ben je verwend echt leuk.
    En bossie van dochter is prachtig. Groetjes Petra.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een leuke actie....enne ik hoop dat mijn kaartje wel op tijd was, ik zie hem namelijk niet op de foto...duimen

    BeantwoordenVerwijderen

Dank voor je reactie!