vrijdag 22 april 2016

Flamingo, Prince en een DailyQuote (week 16 2106 - donderdag/vrijdag)

Donderdag

Vandaag langer op t werk dan normaal vanwege een collega die 40 jaar in dienst is. Was een gezellige receptie.
Thuis gekookt, samen gegeten 

Er lag nog verjaardagspost toen ik thuis kwam - leuk thuiskomen met vrolijke post.
verjaardagspost van Nanna
Na het eten nog wat lekkers gaan halen bij de supermarkt. Via via kreeg ik door dat Prince was overleden.... hè?? Jeetje.
wat een schok, Prince overleden
Helaas geen tijd om zelf te bakken, maar de soesjes met chocolade vielen in de smaak bij de Haak en Brei dames. We hadden een fijne avond met mooie verhalen, aandacht voor elkaar en mooie haak en brei projecten. 

Vrijdag
Daily quote voor LetterItApril (#17/30)
Suf - met dag 16 was mijn tekenboekje, waarin ik LetterItApril ben begonnen was, vol (want ik heb maar 1 kant van het papier gebruikt ipv de geplande twee kanten) dus daarom doe ik de rest van de maand op losse blaadjes. Misschien zit er nog een leuk ontwerp voor een kaart tussen...

Het houten logo heeft manlief voor me gemaakt. Leuk hè?

Een hele fijne vrijdag!
xxx Emilie xxx

1 opmerking:

  1. Je hebt weer heel leuke dagen gehad, zo te lezen. Fijn die post en ja, wat vreselijk hè, van Prince. Weer een icoon verdwenen.
    Ik wens je een heel fijne zondag,
    liefs,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen

Dank voor je reactie!