dinsdag 5 april 2016

daily challenges (Week 14 2016 - maandag)

Maandag
Daily quote van LetterItApril

Daily drawing voor de AprilArtChallenge

Tussen deze twee tekeningen zat een hele dag van vergaderen, koken, eten, opruimen en gezellig samen zijn. 
En ik ben begonnen mijn eetgewoonten bij te houden op mijnvoedingscentrum en daardoor ben ik me bewuster van wat ik eet, hoeveel calorieën dat zijn, hoeveel ik beweeg op een dag (te weinig) en kan ik een notitie maken over hoe het gaat.
Mijn notitie over gisteren was: Vandaag voldoende gegeten, geen zin in chips nu ik voor de tv zit. Want Mirjam, ik ben heel druk, maar kan ook lekker even 'niksen' bij de televisie :-) alhoewel toen zat ik mijn eetdagboek bij te werken hahahaha.

Vanmorgen ben ik mijn telefoon thuis vergeten, dus het wordt een rustige dag zonder telefoontjes en whatsapp. Gelukkig heb ik mijn laptop nog om met de wereld te communiceren....  ;-)

Ik wens iedereen een hele fijne dinsdag toe.
xxx Emilie xxx

1 opmerking:

  1. Haha zie je wel, altijd bezig hè? Ik vind vooral je bloemetjes in je agenda heel erg mooi. Maar je letters zijn ook fantastisch.
    Fijne dag vandaag,
    liefs,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen

Dank voor je reactie!