maandag 18 april 2016

Cabaret, Bloesemtocht en een Feessie en (week 15 - weekend)

De vrijdag eindigde met een super leuk bedrijfsfeest, mét cabaret.

Zaterdag
Vandaag gaan we de bloesemtocht lopen, hmm, 't ziet er niet echt veelbelovend uit als ik uit de voordeur naar links kijk

Maar naar rechts wel...

Eigenlijk hebben we heel erg geluk gehad, want er was 1 hagelbui en verder was het prima weer.

Ook nog even tijd om het paard te aaien :-)

En prachtig veel bomen met bloesem gezien. Het was een fijne wandeling!

Thuis was de post bezorgd... nog een paar nachtjes slapen en dan mag het open. Leuk!

De bloemen van dochterlief doen het prachtig - de tulp gooit zich er helemaal in....

Zondag
Tussen het opruimen en schoonmaken door tijd vrijgemaakt voor de Daily drawing, want die was er al een paar dagen niet van gekomen. Nu dus twee dagen 'ingehaald' Vincent van Gogh voor "historical figure"en Tony's voor "Guilty Pleasure". Ik ga trouwens met mijn moeder naar de film van Tony's over hun ontstaan en ideologie. Lijkt me zeer indrukwekkend.

En taarten gebakken voor het feestje voor zoonliefs en mijn verjaardag. Het was erg gezellig - we hadden een vol huis :-) De kleine ronde kwarktaart was voor dochterlief - glutenvrij - normaal gesproken blijft er altijd taart over, maar deze keer ging hij helemaal naar binnen... hij had een glutenvrije speculaasjes kruimelbodem. Hij ging er in als zoete....

Maandag
Ook bij de daily quotes loop ik achter... Maar deze wilde ik graag vandaag maken. Net gehoord dat ik een interessante training mag gaan volgen, dus mijn gezicht blijft naar de zon :-)

Hoe was jullie weekend?

Een hele fijne maandag gewenst!
xxx Emilie xxx

2 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijk verslagje weer Emilie. Ik hou er van.
  Leuk dat je de bloesemtocht gelopen hebt. Ik liep deze 10 jaar geleden. Toen werd dit mijn allereerste 40 km. Ik was aan het trainen voor de Vierdaagse. Maar tijdens 'mijn' bloesemtocht stroomde de regen bijna de hele dag. Wat was het een zware tocht zeg.
  Lekker taarten zie ik voorbij komen, ik snap dat dat allemaal op ging. Te lekker om te laten staan natuurlijk.
  En de bloemen van je dochter, die tulp kan zo in een schilderij van een oude meester. Super mooi.
  Fijne nieuwe week,
  liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. O ja, en alsnog mijn felicitaties voor Rick en jij morgen een heel fijne verjaardag.
   Liefs,
   Mirjam

   Verwijderen

Dank voor je reactie!