vrijdag 4 maart 2016

reminder give-away, etsy, illustrated quote (week 9 2016, donderdag-vrijdag)

Goodmorning!

Als je nog mee wilt doen met mijn give away voor je favoriete quote door mij geïllustreerd, klik dan hier.
When you think of a quote to enter my give-away, please let me know. Read the post here

Zo knap van Suzy dat ze op z'n mini randje kan zitten... ze weigert op het kussen te liggen, blijkbaar is dat Bink's plekje...
How clever of Suzy that she can sit/lie on the armrest... she refuses to use the pillow, that's Bink's spot... 
Ik ontwierp een verjaardagskaart voor Wendy. Ik hou van blauw en paars ;-)
I designed a birthday card for Wendy. I love to use blues and purple :-)

Daily quote op 30x40cm formaat, dat is A3. "spring is in the air". Het was zo'n mooie dag, het voelde als lente!
Quote of the day on 30x40cm Spring is in the Air. It was such a beautiful day - it did feel like springtime!
Vrijdag
Vanmorgen heb ik de tekening via de aardige man op de repro laten inscannen, want ik heb thuis alleen een a4 scanner. En zo kan ik hem in allerlei maten weer afdrukken, bijvoorbeeld als kleurplaat of ansichtkaart. Zou je geïnteresseerd zijn om zoiets te kopen? Ik vraag het omdat ik niet zeker weet wat ik in mijn etsy shop zal plaatsen. Dus ik hoor graag jullie mening.

So I scanned my drawing at work, because I do not own an A3 scanner. Now I can make it into all different sizes, maybe postcards to color in, or other sizes. Would you be interested in buying such a thing? I'm having a bit of trouble deciding what to put up in my etsy store So any imput is most welcome.
Fijne vrijdag!
Have a great friday!

xxx Emilie xxx

3 opmerkingen:

Dank voor je reactie!