donderdag 3 maart 2016

pasta, Jogging training and Zen bud (week 9 - woensdag/donderdag)

Op dinsdag aten we pasta, mijn favoriete eten. Wat is jouw favoriete eten?
On Tuesday we had a pasta night :-) My favorite food. What's your favorite food?

Wednesday
Daily quote

Outgoing mail to Vera and Thyrsa
Also outgoing - a handdrawn birthday card for a friend who turned 50
And a handdrawn birthday card for Wendy.

Dochterlief kwam thuis van school in een hagelbui, ze was boos dat ze fietste en haar regenbroek niet aan kon doen. Moet je kijken hoe groot mamma! Daarna stond ze minutenlang in de tuin om hagel te vangen - hahahaha
My daughter returned home from school in a hail storm, she was angry because she had to cycle through it - look at my hat, mummy! She than stood minutes in the garden trying to catch the hail - hahahaha

Bink the cat thinks "silly humans"

I drew the quote of today
Ik heb me ingeschreven voor een beginnerstraining Hardlopen. Het doel is 5km te kunnen hardlopen over 3 maanden. Ik ben benieuwd. Maar nu moest ik eerst mijn hardloop kleding weer uit de kast halen.... blijk ik geen lange broek te hebben, alleen een capri. En het was gisteren maar 3*C toen we gingen trainen. Ik kan je vertellen, geen goed idee....
(en ja... voordat ik wegging heb ik alle spullen op het bed weer opgeruimd :-) )

Because I want to be more active and sportive I've signed up for a beginner course in Jongging/Running. I did that before so I have all kinds of stuff. 
Yesterday was the first training and so I searched for running-clothes in my closet. I was sure I had a long running tight, but alas only a capri one. And it was only 3 degrees Celsius last night. Brrrrr
(and yes... before I went to training I tidied up - in case you were wondering....) 

Thursday
Vandaag heb ik een broek besteld, dat gebeurt me niet nog een keer...
Today I ordered long tights online, so I won't get cold again :-)

Vandaag een daily tangle met rozen in de rechterhoek. Deze tangle heet Zen Bud (patroon is van Danni o'Brien) en het is een favoriet.
This time a "Daily tangle" with roses in the right corner. This tangle is called Zen Bud (by Danni O'brien) and is one of my favorites.

Fijne donderdag!
Have a great Thursday!

xxx Emilie xxx

2 opmerkingen:

  1. Supergoed van je Emilie; je sportieve plannen. Ik hoop wel voor je dat je heel binnenkort lekker die capri aan kan ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Dank voor je reactie!