donderdag 24 maart 2016

lente gevoel en lopen voor water (week 12 2016 - woensdag)

Ik zou het leuk vinden om nog meer kaarten te laten drukken, maar ik moet uitkijken dat ik niet te hard van stapel loop. Eerst moeten er een aantal kaarten van de vorige set worden verkocht, voor ik weer kan investeren. 

Dus ik heb gewoon lekker een aantal ideeën uitgewerkt.
Ook stond ik bij de school van mijn dochter, waar ze gingen www.wandelenvoorwater.nl Ze haalden 2.000 euro op voor dit goede doel en voelden met 6 liter water op hun rug en een wandeling van 6 km hoe kinderen in Bangladesh zich elke dag voelen als ze water gaan halen. Mooi om te zien dat deze kinderen tussen de 10 en 12 jaar oud zich daarvoor willen inzetten.


De post van woensdag bracht een  lief paasmapje van Claudia.

En ik deed mijn eigen kaarten (trots :-) ) op de bus naar lieve familie.

We aten broodje Shoarma - tot grote vreugde van beide kinderen. Want bij onze AH verkopen ze ook glutenvrije pitabroodjes, dus kon dochterlief ook fijn een broodje vullen.

Na het eten heb ik aan tafel met zoonlief zitten tekenen.
Geïnspireerd door inpakpapier, maakte ik deze vrolijke kip met kuiken. Voelde heerlijk als lente.

Hij maakte (volgende foto) de bovenste quote, vond hem vrij druk en vroeg, hoe zou jij het doen?
Je zou kunnen kiezen voor een aantal kleuren (bijvoorbeeld regenboog) en die consequent langs alle letters kleuren. Of de leuke rood/witte letters consequent kleuren.
Maar een andere tip die ik hem gaf is naar de tekst van de quote kijken en met de woorden die je nadruk wilt geven iets mee doen. Ik maakte de onderste tijdens de uitleg met de woorden die hij nadruk wilde geven. Erg leuk om hier samen met hem mee bezig te kunnen zijn. Met dank aan de huisarts die meldde dat 1 uur voor je naar bed gaat en je problemen met inslapen hebt, je geen 'schermen' moet kijken. Dat betekent dus geen tv, ipad, iphone, nintendo...Donderdag
Dailydrawing zijn bloemen in de regen - hoort ook bij de lente.

Later vandaag komen twee vriendinnen en gaan we in ons ArtJournal creatief bezig. Daar heb ik nu al zin in!

Een hele fijne donderdag!
xxx Emilie xxx

1 opmerking:

 1. Leuke post, prachtige kaarten en hoe fijn van dat broodje shoarma.
  Maar die actie van de school van je dochter vind ik echt helemaal geweldig. Niet alleen maar lopen, maar ook daadwerkelijk voelen hoe het is om met die liters water te moeten sjouwen. Prachtig. En ook nog een heel mooi bedrag bij elkaar gelopen ook. Toppers zijn ze...
  Fijne dag,
  liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen

Dank voor je reactie!