vrijdag 18 maart 2016

Add a little confetti to each day binnenkort geprint te koop (week 11 2016 - vrijdag)

Wat heerlijk, post op donderdag - leuke kaarten uit Singapore en Nederland.

Helaas was er een ongelukje gebeurd op school bij gym, dochterliefs bril heeft 1 veer die de andere kant op staat..... dus op naar de opticien en die aardige lieve Pearl dame kon hem weer maken gelukkig.

Even langs de Bruna voor postzegels - wat hebben ze weer leuke gezellige postzegels!

Daily quote van vandaag:
En omdat ik daar heilig in geloof dacht ik, ik ga gewoon een kaart laten drukken en wel deze! Dus bij vistaprint gekeken en een mooie deal gevonden. Een achterkant bedacht en getekend. Want het blijft wel handwerk natuurlijk - dat vind ik zelf het leukste.

Vrijdag
Vanmorgen heb ik met kloppend hart niet alleen de Confetti kaart, maar meteen maar 3 kaarten besteld om te laten afdrukken. Ik hou van Cactussen, dus die hadden naast de vrolijke Confetti kaart mijn voorkeur.Nu is het wachten geblazen op de gedrukte kaarten en dan... hopelijk ook verkopen :-)
Dus denk je nu al, hé die vind ik leuk, dan hoor ik het graag.
En omdat ik graag eerst wil zien hoe de kaarten er gedrukt uitzien, geef ik nu nog even geen prijs af. Maar het afdrukvoorbeeld zag er al tof uit!

Bonusdochter komt vandaag, dus ik ben offline dit weekend. Tot volgende week!

Ik wens iedereen een hele fijne vrijdag!
xxx Emilie xxx1 opmerking:

Dank voor je reactie!