dinsdag 26 januari 2016

quotes, artjouranl, bijou tiles en post (week 4 2016 - maandag)

Maandag 
De quote van vandaag is "it's time to start something New" en die heb ik ter harte genomen, door mijn droom van mijn tekeningen te willen gaan verkopen meer uit te werken en daar ruchtbaarheid aan te geven. Ik heb op facebook mijn werk te koop gezet en ook hier op mijn blog een pagina aangemaakt. Mijn Dawanda shop staan grotere werken en daarmee moet ik kijken hoe ik die hierin ga passen, maar dat komt nog.

Monday
The quote is "it't time to start something new" and I did, because I've started by letting people know my work is for sale on Facebook and on my blog.

Ik ben 's avonds verder gegaan met de ArtJournal pagina van het kaartje draaien, omdat Huis en Thuis er nog niet genoeg uitspringen. Foto van het eindresultaat volgt :-)

At night I worked in my artjournal. Some of the words do not pop out, so I've been adjusting and playing :-)


Ook heb ik twee uitdagingen samengevoegd voor Zenuari2016 (dag 13 en 25) door twee bijou tiles te maken met tangels van mijn favoriete CZT (certified Zentangle Teacher) Molly Hollibaugh.
Super leuk om te doen en wat een klein formaatje zeg, dit is tekenen op 2" is echt een leuke uitdaging.
Also I took two challenges of Zenuari 2016 by making bijou tiles with tangles from my favorite CZT Molly Hollibaugh. A bijou tile is 2" square so it's a challenge to draw so tiny, but a lot of fun!

Dinsdag
De quote van vandaag is "The Magic of New Beginnings" en dat past dan weer prachtig in mijn start met verkopen. Het is inderdaad iets magisch, ik krijg er energie van :-)
Tuesday
The quote is "The Magic of New Beginnings" and I can relate to that with starting my shop aspirations... It's magical allright, it gives me energy :-)

Vandaag gaat er eindelijk weer eens post in de brievenbus. Deze keer naar Natascha voor de Zentangle Swap Januari. De opdracht was de voorletter van je partner maken en daaromheen tangels tekenen, waarvan er in ieder geval eentje met de N moest beginnen. Dat is bij deze tekening 'nauwkeurig' geworden (rechts midden), de andere tangels heten Camping, Haspels Stroom, Koraal, Klimop en Richtingen. Al deze tangels staan in een super leuk boek Zentangle - Alfabet patronen van Suzanne McNeill - een aanrader! Alle tangels op deze a5 kaart zijn nieuw voor mij, leuk om ze zo uit te kunnen proberen.
Today I'm sending out mail to Natascha. All these tangles on the A5 size postcard were new to me and found in Zentanlge - Alphabet Patterns by Suzanne McNeill. 

Een hele fijne dinsdag gewenst!
Have a great Tuesday!
xxx Emilie xxx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!