donderdag 31 december 2015

Oud en Nieuw (week 53 2015 - donderdag en vrijdag)


Fijn spelletjes gedaan

Lekkere oliebollen en appelflappen. Ook glutenvrije appel-, ananasflappen én worstjes in bladerdeeg. 

Bij de tv allemaal lekkere hapjes. We keken oa naar Annie en naar Ik hou van Holland.

Na een mooie toast gingen we vuurwerk afsteken en naar de buren

We kijken terug op een mooi 2015 en vooruit naar een fantastisch 2016. 

Vanmorgen nieuwjaarswafeltjes bij mn ouders gegeten - fijne traditie bij het Nieuwjaarsconcert. 
En nu... skischansspringen! 

Gelukkig Nieuwjaar allemaal! 

Xxx Emilie xxx  


1 opmerking:

  1. Hallo Emilie, voor jou en je gezin ook een prachtig 2016.
    Heb ik om je adres gevraagd en is er nog steeds niets gebeurt, niet omdat ik niet aan je denk, want dat gebeurt regelmatig van ooh ja daar moet ik ook nog achteraan. Maar dat er nog niets is gebeurt komt omdat ik behoorlijk ziek ben. En nergens puf voor heb, maar geloof me ik ben jou en je vriendin echt niet vergeten hoor. Nog even geduld het komt heus allemaal goed. Dus nogmaals een allemachtig, prachtig 2016 met veel gezondheid, liefde en geluk.
    Groetjes Petra.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank voor je reactie!