zondag 6 december 2015

kunstwerken als kerstkaart (week 49, 2015 - zaterdag)

Dit jaar geen kerstkaarten met gehaakte sneeuwvlokken. Maar met getekende sneeuwvlokken Zentangle stijl....Ik maakte er kaarten van door er passpartouts voor te makenOp de achterkant lijmde ik kraftpapier waarop ik mn kerstwens schreef.

Nu maar hopen dat ze goed aankomen. 

Fijne zondag!
xxx Emilie xxx

2 opmerkingen:

  1. Hartstikke gaaf zeg, wat een creativiteit ik heb nog wat oudere posten van je bekeken maar wat ben jij een ijverige creatieve bezige bij. Ik sta echt versteld van wat een mooie en leuke dingen jij doet zo geweldig. Over dat post crossing zou ik eigenlijk best meer willen weten zo leuk. Ik zou in dat opzicht wel wat actiever kunnen/willen zijn maar op de een of andere manier komt het er dan toch weer niet van. Maar als ik jou posten erover lees, ben ik stiekem een heel klein beetje jaloers je doet zoveel echt petje af. Ik wens je nog een hele fijne zondag groet Petra.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. wat leuk om te horen Petra, dank je wel voor je lieve bericht. Groetjes, Emilie

      Verwijderen

Dank voor je reactie!