vrijdag 11 december 2015

Een leuke donderdag (week 50 2015 - donderdag)

Om met mijn brushpen te oefenen heb ik mijn flow agenda als oefenplek bestempeld. Ik hoop het vanaf nu dagelijks te kunnen doen. Alhoewel het weekend wel een heel klein stukje is. Nou ja, misschien mooie krullen oefenen ofzo.

Donderdag avond ging ik naar mijn haakclubje (eens in de drie weken) en dit keer konden we genieten van de prachtige boom bij Maayke. Leuk dat er ook plek is voor het stalletje.
De boom bij ons wordt niet in een kleur denk ik, want de kinderen willen alle ornamenten (moeilijk woord voor kerstfrutsels) waar ze herinneringen aan hebben in de boom. Vandaag haalt manlief de spullen van zolder dus dan kunnen we vanavond kijken wat er allemaal in kan (en wat niet..)
Ik heb niet veel gehaakt bij Maayke, ik had een project met zwart bij me en dat werkt niet. Of ik ben gewoon slecht in Amigurimi - hahahaha. Maar het was wel heel erg gezellig!

Toen ik thuis kwam werd ik verrast door de schrijfster van het prachtige boek The Botanical Hand Lettering Workbook die mijn foto's van de challenges in haar boek op mijn Instagram heeft geliked en er eentje zelfs "beautiful!" vindt.

Vanmorgen de dag gestart met handletteren, dus Enjoy!

Vandaag dus werken, vanmiddag de kerstspullen bekijken, koken, dochter naar turnen brengen en halen en tijdens TVOH kijken beslissen over de kerstspullen. Wat komt er wel/niet, waar zijn haakjes voor nodig in de houten kerstboom, gebruiken we de muur naast de kerstboom JA en nog meer moeilijke kerstkeuzes....

Zijn jullie al helemaal klaar voor de kerst?

Ik wens iedereen een heel fijne vrijdag en alvast een super weekend!
xxx Emilie xxx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor je reactie!